03.06.2019

Δεν πρόλαβε να πάρει έδρα στην Ευρωβουλή ο Βελόπουλος και χάνει ήδη δυνάμεις! 

Μετά το 4,18% που συγκέντρωσε η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου στις ευρωεκλογές, δίνοντάς του μια έδρα, άρχισαν ήδη οι εσωκομματικοί τριγμοί! 

Συνεργάτες του Βελόπουλου και πολιτευτές της «Ελληνικής Λύσης» αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου. 

Συγκεκριμένα, κατηγ...

31.05.2019

Οκτώ νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η ΝΔ για τις εθνικές εκλογές, μεταξύ των οποίων ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.  

H υποψηφιότητα του Μπογδάνου αποτελεί μεγάλη ανατροπή (!!!), καθώς μόλις τον Φεβρουάριο, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη ανακοίνωνε πως κόβεται από τα ψηφοδέλτια του κόμματος. 

Μάλιστα η Σπυράκη είχε δηλώσει για τον Μπογδάνο: «Αυτές οι συμπεριφ...

27.05.2019

Στις χθεσινές ευρωεκλογές, στην Ιταλία κυριάρχησε η ακροδεξιά, με πρώτο κόμμα να αναδεικνύεται το κόμμα του Ματέο Σαλβίνι, με ποσοστό περίπου 34%, καταγράφοντας άλμα σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2014. 

Δηλαδή, ένας στους τρεις Ιταλούς ψηφοφόρους επιβράβευσε την ξενοφοβική αντιμεταναστευτική, αντιεμβολιαστική και σκοταδιστική πολιτική της Λέγκας του Βορρά.  

Η ακροδεξ...

07.05.2019

Επιτέλους ο Ψαριανός πήγε εκεί που πραγματικά ήθελε, καθώς μετά από μία βόλτα που πέρασε από τα μισά πολιτικά κόμματα, άκουσε την καρδιά του και κατέληξε στη Νέα Δημοκρατία! 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, λοιπόν, Γρηγόρης Ψαριανός, θα κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών. 

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε, έπειτα από την χθεσινή του συνάντηση με τ...

Please reload

Της Φαντασίας

Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.