δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Στην Ελλάδα του Πατούλη και του Μπακογιάννη, υπάρχει και ο Πελετίδης!


Σαρωτική ήταν η νίκη του Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα, καθώς νίκησε με περίπατο, λαμβάνοντας περισσότερο από το 70% των ψήφων.

Ο αντίπαλός του έλαβε μόλις το 29,84% ενώ η συμμετοχή έφτασε στο ικανοποιητικό ποσοστό του 63%.

Ο λόγος που το 63% θεωρείται ικανοποιητικό, είναι ότι ο μεγάλος νικητής της χθεσινής μέρας ήταν για μία ακόμα φορά η αποχή. Συγκεκριμένα, η αποχή στις επαναληπτικές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές κυμάνθηκε σε ύψη ρεκόρ! Μάλιστα, σε πολλές περιοχές από τους τρεις ψηφοφόρους προσήλθε στις κάλπες ο ένας, ενώ απείχαν οι δύο.

Ο Κώστας Πελετίδης, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΚΚΕ, επανεκλέχθηκε άνετα στο Δήμο Πατρέων, σε πανηγυρικό κλίμα!

Έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ώστε να γιορτάσει μαζί με τον Πελετίδη, ενώ στην συνέχεια χόρεψαν Ποντιακά τραγούδια!

Ο Δήμαρχος της Πάτρας χάθηκε στις αγκαλιές του κόσμου, που φώναζε: «η Πάτρα έχει δήμαρχο»!!!

Ο δήμαρχος μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος, χωρίς να μιλήσει καθόλου σε πρώτο ενικό πρόσωπο. Ο ίδιος σημείωσε ότι η νίκη αυτή είναι του λαού, που τη διασφάλισε με την ψήφο του, αλλά ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος.

Το μήνυμα του Πελετίδη προς τους συγκεντρωμένους:

«Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, Ο πατραϊκός λαός, σήμερα, με την ψήφο του, διασφάλισε τη δική του νίκη. Για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του Δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή. Ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν’ ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θ’ αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυταπασχολουμένους, τους αγρότες, γι’ αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».

#ΠΑΤΡΑ #ΔΗΜΟΣΠΑΤΡΕΩΝ #ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ