δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

O Μπογδάνος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ!


Οκτώ νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η ΝΔ για τις εθνικές εκλογές, μεταξύ των οποίων ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

H υποψηφιότητα του Μπογδάνου αποτελεί μεγάλη ανατροπή (!!!), καθώς μόλις τον Φεβρουάριο, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη ανακοίνωνε πως κόβεται από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Μάλιστα η Σπυράκη είχε δηλώσει για τον Μπογδάνο: «Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ», αναφερόμενη στην χυδαία και προκλητική απάντηση του Μπογδάνου σε χρυσαυγίτη χρήστη του τουίτερ.

Ο χρυσαυγίτης ζητούσε σε σχόλιο, να μπουν τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και ο Μπογδάνος του απάντησε: «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε»!!!

Απ’ ότι φαίνεται οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι ξένες προς τη ΝΔ πλέον!

Η ΝΔ με αριστεροκεντρώα κάλυψη κάτι τύπους σαν τον Ψαριανό (ΛΟΛ), βρίσκει τρόπο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ακροδεξιά πτέρυγα που κάνει σχεδόν ολοκληρωτικά κουμάντο και η οποία ενισχύεται όλο και περισσότερο.

Κάποιες από τις χιλιάδες αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε ο Μπογδάνος:

Τον Νοέμβριο του 2015 δήλωνε για το Πολυτεχνείο: «Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις της CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

Σχολιάζοντας την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, προχώρησε στην εξής άκρως ρατσιστική ανάρτηση ''Αν έπρεπε να δώσεις ένα παιδί για υιοθεσία και είχες ως επιλογή μόνο δύο ζευγάρια: Ένα ομόφυλο ζευγάρι τίμιων, μετριοπαθών πολιτών που αγαπούν τα γράμματα, την ελευθερία και τους νόμους και ένα ετερόφυλο ζευγάρι συριζαίων κηφήνων, μπίχληδων, λαμόγιων και αρχιψευταράδων, πού θα έδινες το παιδί;''

Κατά τη διάρκεια εκπομπής του στον Σκαι, αναρωτιέται γιατί η Μάγδα Φύσσα είναι ακόμη λυτή και δηλώνει ότι ο Ρουπακιάς είναι ψυχολογικά ράκος.

Τον Αύγουστο του 2018 άνοιξε την εκπομπή του στο ραδιόφωνο με τον ύμνο των SS, λέγοντας μετά ότι κάνει πλακίτσα και κάνοντας αναφορά στα δύο άκρα.

Και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ...

#ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ #ΣΚΑΙ #ΝΔ