δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Υποψήφιος της ΝΔ υπόσχεται αντιμετώπιση αιχμαλώτων πολέμου στους πολιτικούς αντιπάλους..


Δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο οι Νεοδημοκράτες, από την στιγμή που είδαν την διαφορά με τον Σύριζα.

Ίσως αυτή η εκλογική περίοδος να χαρακτηρίζεται από την πλέον μαζικά αλαζονική στάση που έχουμε συναντήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Από την μία τρεντάρει εδώ και μήνες στο τουίτερ το: #έρχεται_πούτσ@ , μετά ακολούθησε το #ήρθε_και_ήταν_μεγάλη και μέσω πολλών ακόμα χάσταγκ και αναρτήσεων, είδαμε δεξιούς και ακροδεξιούς να πανηγυρίζουν εμετικά, να ειρωνεύονται σεξιστικά και ρατσιστικά όποιον βρεθεί στο διάβα τους, αλλά και εξαπολύοντας απειλές.

Και εντάξει όταν είναι από τον βλάκα νεοδημοκράτη της διπλανής πόρτας, που τόσο του κόβει όντας δεξιός, αλλά σε τέτοιες αναρτήσεις και δηλώσεις σε κανάλια, έχουν προχωρήσει και οι ίδιοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας.

Τον χορό των εμετικών αναρτήσεων ξεκίνησε ο Κώστας Στεφανίδης, συντονιστής ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος και διεγράφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από χυδαίο ποστ για την Κωνσταντίνα Κούνεβα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο ίδιος είχε γράψει στον λογαριασμό του στο facebook:

«Τώρα που η Κουνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!»

Πάνε πέρασαν, όμως, αυτά, ειδικά εφόσον φοβήθηκαν με την διαγραφή του Στεφανίδη ...ή μήπως όχι;!!

Καλά μαντέψατε!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη να προβεί σε ακραία δήλωση και να προκαλέσει σάλο..

Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, επιχειρηματίας και υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ανέφερε ότι η ΝΔ θα συμπεριφερθεί στο τμήμα του ελληνικού λαού που ψήφισε ή θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ή όποιο άλλο κόμμα εκτός της ΝΔ, σαν να είναι αιχμάλωτοι πόλεμου!!!

Δήλωσε συγκεκριμένα πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών».

Οι άνθρωποι δεν είναι καλά, έχουν ξεφύγει τελείως και δεν έχουν πάρει καν την εξουσία ακόμα..

#ΝΔ