Χυδαία ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για την Κούνεβα

28.05.2019

 

 

Λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τη νίκη της ΝΔ, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησαν σε χυδαίες, σεξιστικές, ρατσιστικές κα αναρτήσεις, ώστε να πανηγυρίσουν.  

 

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η περίπτωση του Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος δηλώνει Συντονιστής Ετεροδημοτών της ΝΔ. 

 

Ο ίδιος πραγματοποίησε μισάνθρωπη, σεξιστική και κανιβαλιστική ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για την Κωνσταντίνα Κούνεβα, σχολιάζοντας την μη εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο. 

 

Συγκεκριμένα έγραψε ότι: «Τώρα που η Κούνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!» 

 

Άσχετα με το γεγονός ότι η Κούνεβα αποφάσισε να συνταχθεί με τον Σύριζα, αυτό δεν δίνει άλλοθι σε στελέχη της ΝΔ, να σχολιάζουν με τον συγκεκριμένο τρόπο την εργασία μίας γυναίκας, η οποία δέχτηκε μέσω αυτής μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις, δολοφονικού τύπου, εργοδοτικής επίθεσης... 

 

Η ανάρτηση πήρε τεράστιες διαστάσεις, ενώ μόλις άρχισε να σχολιάζεται παντού, ο Στεφανίδης επέλεξε να την κατεβάσει.  

 

Ο Κώστας Στεφανίδης δεν είναι καθόλου άγνωστος στην ηγεσία της ΝΔ, καθώς στο προφίλ του εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 

 

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολίασε το θέμα: 

 

«Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας. Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο». 

 

Ο Σύριζα εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον Κυριάκο Μητοστάκη «να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει έμπρακτα συμπεριφορές τέτοιου είδους». 

 

Λίγο αργότερα, ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε την διαγραφή του Στεφανίδη από τη Νέα Δημοκρατία: 
 

«Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας».  

 

Φυσικά τέτοιου είδους κινήσεις δεν ξεγελούν κανέναν, καθώς το αναμενόμενο είναι, μετά τις εκλογές να τον ξαναμαζέψει και να τον βολέψει κάπου, όπως έκανε με ακροδεξιούς και παιδεραστές.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.