δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Επιτέλους βρήκε την Ιθάκη του ο Ψαριανός!


Επιτέλους ο Ψαριανός πήγε εκεί που πραγματικά ήθελε, καθώς μετά από μία βόλτα που πέρασε από τα μισά πολιτικά κόμματα, άκουσε την καρδιά του και κατέληξε στη Νέα Δημοκρατία!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, λοιπόν, Γρηγόρης Ψαριανός, θα κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε, έπειτα από την χθεσινή του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η συμπόρευση του Ψαριανού με τη Νέα Δημοκρατία, δεν αποτελεί καμία έκπληξη, καθώς από την στιγμή που έφυγε από το Ποτάμι, ήταν αναμενόμενο να προσχωρήσει σε οποιοδήποτε κόμμα μόνο και μόνο για να μην χάσει την καρέκλα, ακόμα κι αν η υποψηφιότητα του αποτελέσει επική κωλοτούμπα!

Ο Ψαριανός, το 2016, σε εκπομπή στον ΣΚΑΙ, δήλωνε ότι δεν έχει καμία δουλειά με τη Νέα Δημοκρατία!

Συγκεκριμένα, λίγο αφότου έφυγε από τον Σύριζα, είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο μελλοντικής ένταξής του στη ΝΔ, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τι δουλειά έχω εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Έφυγα από το Σύριζα για να πάω στη Νέα Δημοκρατία;;;»

Η δήλωση του (στο 6ο λεπτό):

«Θέλω να πέσει χθες η κυβέρνηση. Τι δουλειά έχω εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Έφυγα από το Σύριζα για να πάω στη Νέα Δημοκρατία; Η Ελλάδα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή κεντροαριστερά αλλά και μια ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Η ΝΔ δεν είναι ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Η ΝΔ είναι ένα μόρφωμα δεξιότερων αποκλίσεων απ' ό,τι η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά».

Εδώ δεν ξέρουμε με τι να πρωτογελάσουμε. Με την κωλοτούμπα του Ψαριανού; Ή με τη ΝΔ που τον καλοδέχτηκε μετά από όλα αυτά!

Γιατί όμως η ΝΔ να δεχτεί τον Ψαριανό;

Σύμφωνα με αναλύσεις και θεωρίες των φιλελέδων που κατέκλυσαν τις σελίδες τους, η ΝΔ έχοντας αρκετά ακροδεξιά στοιχεία, βλέπε Άδωνις, Βορίδης κα, αποφάσισε να κάνει άνοιγμα στην κεντροαριστερά, ώστε να μην ταυτιστεί με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό και να περιορίσει έτσι το ψηφοθηρικό της φάσμα!

(Ναι, θεωρούν τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο αριστερούς!!!)

Η κατρακύλα της ελληνικής πολιτικής σκηνής στα καλύτερά της!

#Ψαριανός #ΝΔ