δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Αποχωρεί από τη ΧΑ και ο Φουντούλης! Μιλάει για προδοσία από Μιχαλολιάκο!


Με λύπη μας (!) διαπιστώνουμε ότι βαθαίνει η εσωτερική κρίση στο ναζιστικό μόρφωμα.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Συναδινού και την αποχώρηση του Επιτήδειου, ήρθε ακόμα ένα χτύπημα για την Χρυσή Αυγή!

Αυτή τη φορά πρόκειται για μία πιο ηχηρή αποχώρηση από την εγκληματική οργάνωση, αυτή του ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη, ο οποίος είναι ο πατέρας του δολοφονημένου επίσης χρυσαυγίτη Γ. Φουντούλη.

Μέχρι σήμερα ο Φουντούλης αντιμετωπιζόταν από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες ως τιμώμενο πρόσωπο και ο «πατέρας του ήρωα συναγωνιστή» τους, όπως τον αποκαλούσαν.

Παρατηρείται ξεκάθαρη στρατηγική του Μιχαλολιάκου να αποσύρει όσους θεωρεί αρκετά δυνατούς ώστε να απειλήσουν τη σταυροδότηση στον Γιάννη Λαγό, τον οποίο έχει τοποθετήσει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.

Αυτή η τακτική έχει προκαλέσει τριγμούς που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα στο ναζιστικό μόρφωμα.

Όμως, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο λόγος που ο Μιχαλολιάκος «θυσιάζει» τόσο σημαντικά για εκείνον πρόσωπα, είναι ότι αναμένει καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και ψάχνει ότι «παραθυράκι» μπορεί για να δραπετεύσει. Ένα από αυτά τα «παραθυράκια» είναι η ασυλία που παρέχει το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο λόγος, λοιπόν, που γίνονται όλα, είναι για να γλιτώσει ο Λαγός.

Τα παραπονάκια του ο Φουντούλης, τα έκανε μέσω βίντεο που δημοσιοποίησε, στο οποίο επιρρίπτει ευθύνες στον Μιχαλολιάκο για τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο.

Ακόμα, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση αφήνοντας αιχμές εναντίον του «αρχηγού» αν και όπως είπε η απόφασή του είναι «σεβαστή».

Στην συνέχεια, μίλησε για προδοσία, χρησιμοποιώντας τα λόγια του Ν. Μιχαλολιάκου: «Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ» και προσθέτοντας «Όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή…».

Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής δήλωσε με πικρία (!): «άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ’ αυτή…»

Και το χειρότερο έμεινε για το τέλος. Ανακοίνωσε την απόφασή του να μην ασχοληθεί πλέον ενεργά με την πολιτική... Κρίμα!

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ #ΕΥΡΩΝΑΖΙΣΜΟΣ