δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

14 μήνες με αναστολή στον αμετανόητο χρυσαυγίτη ρατσιστή γιατρό..


14 μήνες με αναστολή στον αμετανόητο χρυσαυγίτη ρατσιστή γιατρό..

Χθες εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, ο 62χρονος σήμερα φασίστας γιατρός, νευρολόγος του ΕΟΠΥΥ.

Η υπόθεση του έγινε γνωστή, όταν τον Μάρτιο του 2014 είχε αναρτήσει ρατσιστική επιγραφή έξω από το ιατρείο όπου εργαζόταν, στη Νέα Μηχανιώνα, που έγραφε: «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».

Στην απολογία του υποστήριξε ότι η επιγραφή είναι «σκευωρία» αντιφασιστών, οι οποίοι την έβαλαν εκεί!

Σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί φυλετικών διακρίσεων στον χώρο εργασίας, περί ρατσισμού, αλλά και περί όπλων.

Η γνωστή τακτική των χρυσαυγιτών που δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε κατηγορούνται, συνεχίστηκε και για φασιστικά ευρήματα που βρέθηκαν στο ίδιο του το σπίτι!

Συγκεκριμένα, στο σπίτι του βρέθηκαν 12 μαχαίρια, τρία ξιφίδια, σημαία και ενδύματα με ναζιστικά σύμβολα αλλά και υλικό της Χρυσής Αυγής, της δικτατορίας και του Χίτλερ … Για όλα αυτά απάντησε πως είναι συλλέκτης (!!!)

Πάντως, το δικαστήριο του μείωσε την πρωτόδικη ποινή του από 16 σε 14 μήνες φυλάκισης, με αναστολή.

Η γελοιότητα των φασιστών φτάνει σε τέτοιο σημείο, που ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με την Χρυσή Αυγή, όμως ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του χρυσαυγίτη Νικ. Χρυσομάλλη!!!

Ο φασίστας γιατρός, δεν είναι απλά τοξικό και επικίνδυνο στοιχείο για την κοινωνία, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι ναζί.

Όπως μας έχουν συνηθίσει οι χρυσαυγίτες, είχε στην πλάτη του ακόμα μία καταδίκη, το 2014, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Τότε είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, επειδή συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια με τη σέσουλα σε τοξικομανή.

Ο εισαγγελέας της έδρας Βασίλης Φλωρίδης ήταν καταπέλτης σε βάρος του φασίστα γιατρού και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγόρευσή του ότι «ο κατηγορούμενος είναι επικίνδυνος για την κοινωνία».

#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΔΙΑΦΘΟΡΑ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ