δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Φασιστοφιέστα για την 21η Απριλίου ετοιμάζουν οι χρυσαυγίτες


Την Κυριακή 21 Απριλίου, επέλεξε - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΑ - η Χρυσή Αυγή για να πραγματοποιήσει εκδήλωση σχετικά με τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Η 21 Απριλίου αποτελεί μαύρη μέρα για την σύγχρονη ιστορία της χώρας, καθώς είναι η επέτειος του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 και σηματοδοτεί την άνοδο της Χούντας. Την μέρα αυτή, λοιπόν, επέλεξαν, όπως και κάθε χρόνο οι φασίστες της Χρυσής Αυγής για να κάνουν την μίνι φιέστα τους, μόνο που φέτος την συνδυάζουν και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκείνη την ημέρα αναμένεται το ναζιστικό μόρφωμα να παρουσιάσει τους υποψηφίους Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής.

«Την Κυριακή 21 Απριλίου στο Δημαρχείο Κορωπίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές», αναφέρουν οι φασίστες στην ανακοίνωσή τους.

«Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο» αναφέρει ακόμα το κάλεσμα του ναζιστικού μορφώματος.

Και εντάξει δεν έχει μείνει και κανείς να πέσει από τα σύννεφα όσων αφορά τα παραπάνω.

Φασίστες είναι και δεν το κρύβουν. Δεν είναι καν είδηση αυτό.

Είδηση, όμως, είναι ότι ο Δήμος Κορωπίου, παραχώρησε στην συμμορία των ναζί δολοφόνων και εγκληματιών και στον υπόδικο Νίκο Μιχαλολιάκο, το αμφιθέατρο του Δήμου, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση!

Στο Κορωπί θα φιλοξενηθούν οι υπόδικοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, καθώς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου.

Δήμαρχος Κορωπίου είναι ο Δημήτρης Κιούσης, με το υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, σχήμα «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα»... (Τι έκπληξη!)

Ωστόσο, δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί του, ώστε να του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την απαράδεκτη απόφαση να δοθεί στους φασίστες δημοτικός χώρος για να κάνουν χουντοφιέστα..

Απαντώντας στους δημοσιογράφους του documentonews.gr , ο δήμαρχος υποστήριξε πως δεν είναι ενήμερος για το γεγονός!!!!

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν το γνωρίζω, αυτά τα έχουν αναλάβει οι αντιδήμαρχοι. Εμείς δίνουμε το αμφιθέατρο σε όποιον το ζητήσει όποτε υπάρχει κενό».

Τώρα, λοιπόν, που ενημερώθηκε θα πάρει πίσω τον χώρο που έταξε στους ναζί δολοφόνους;

#ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ