δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Άτακτη υποχώρηση Μιχαλολιάκου! Τελικά δεν ήταν μοντάζ το «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945»!


Την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής κορυφώνεται και αναμένονται σιγά σιγά οι απολογίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ο αρχηγός των φασιστών, Νίκος Μιχαλολιάκος, κάνει ακόμα μία επική κωλοτούμπα, ενδεικτική της τακτικής που ακολουθούν μονίμως οι χρυσαγίτες, οι οποίοι μόλις δουν τα σκούρα αρχίζουν τα «δεν ξέρω, δεν είδα, είναι όλα ψέματα».

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, φοβούμενος την καταδίκη του για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προσπαθεί να τη γλιτώσει λέγοντας παντού ότι η φράση του «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945» δεν αναφερόταν στους ναζί!

Βέβαια δυστυχώς γι’ αυτόν υπάρχει το βίντεο!

Στις αρχές του Μαρτίου 2012, ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος δήλωνε σε ακροατήριο χρυσαυγιτών πως «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945»...

Συγκεκριμένα είχε πει επί λέξη:

«Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945. Αυτοί είμαστε. Οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες. Ξέρουν πως δεν έχουν να κάνουν με κάποια καραγκιοζάκια που θα τους δώσουν θέσεις, υπουργεία, αυτοκίνητα. Εμείς είμαστε οι μαχητές που θα ακονίσουν αν χρειαστεί τις ξιφολόγχες στο πεζοδρόμιο να ελευθερώσουμε τις πατρίδες μας απ’ τον Εβραίο που έχει καθίσει στο σβέρκο ολόκληρου του κόσμου».

Λίγα χρόνια αργότερα, δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως «δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο»!

Ενώ και σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν ερωτήθηκε, είπε ότι πρόκειται για ...μοντάζ!

Ωστόσο, στο βίντεο ακούγεται κανονικά και η φωνή του, ενώ προφανώς υπάρχει και εικόνα.

Βέβαια, αυτό δεν είναι καινούριο, καθώς για τις χιλιάδες αποδείξεις (φωτογραφικό υλικό, βίντεο, έγγραφα κλπ) ότι οι χρυσαυγίτες είναι ναζί, πάντα δηλώνουν ότι πρόκειται για φωτομοντάζ,

Σήμερα, εφτά χρόνια μετά, κατάλαβε κάπως καθυστερημένα όχι ο ισχυρισμός του περί μοντάζ δεν πείθει ούτε 3χρονο και άρχισε να δηλώνει πως «διαστρεβλώθηκε το νόημα των λόγων του, και πως εννοούσε «κάτι άλλο»!

Έτσι, υποστήριξε σε συνέντευξή του πως «Μέσα στο πλαίσιο των πολεμικών αποζημιώσεων ήταν να δοθούν μεγάλες βιομηχανίες της ηττημένης Γερμανίας στα κράτη τα οποία κατεστράφησαν και είχαν υποστεί μεγάλες ζημίες από τον πόλεμο. Τότε λοιπόν ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση να έρθουν κάποιες μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, με τη μέθοδο του λεγόμενου “ντεμοντάζ”. Δηλαδή διαλύουν τις βιομηχανίες [και τις μεταφέρουν]. Και εκρίθη τότε από τους μεγάλους μας συμμάχους ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει μεγάλη και ισχυρή βιομηχανία. Και κράτος το οποίο δεν έχει ισχυρή βιομηχανία δεν μπορεί να είναι ανεπτυγμένο. Γι’ αυτό κι εγώ -και το παρεξήγησαν κάποιοι, το διαστρέβλωσαν- είχα κάνει τη δήλωση που αποσπασματικά τη δείχνουν, ότι εμείς είμαστε απ’ τους ηττημένους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και πράγματι ήμασταν απ’ τους ηττημένους».

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ