δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Σταμάτησαν να πίνουν το αίμα του λαού οι καπιταλιστές και τους κατεβάζουμε ευρωψηφοδέλτιο!


Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να φέρει την ελπίδα, να πολεμήσει το παλιό, τη διαπλοκή, να φορολογήσει τον πλούτο και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φτωχών!

Τώρα αν κάποιοι καπιταλιστές τυγχάνει να είναι χαλαροί τύποι, που έχουν μεν λεφτά αλλά είναι και του λιμανιού εκτός του σαλονιού, με μία εσάνς «αντιφασισμού», όπως ο Κόκκαλης ο νεότερος, από γόνος πλούσιας οικογενείας που πίνει το αίμα του λαού μετατρέπεται σε υποψήφιο του Σύριζα στις Ευρωεκλογές.

Πριν ακόμα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, άρχισαν οι συριζοφυλλάδες να του πλέκουν το εγκώμιο, λες και πρόκειται για λαϊκό αγωνιστή.

Σε άρθρο στο newpost, διαβάσαμε μεταξύ άλλων «... ο Πέτρος Κόκκαλης τσαμπουκαλεύεται ανοιχτά για πρώτη φορά από τα γυμνασιακά του χρόνια. Από τότε που έπαιζε μπουνίδια με κάτι δεδηλωμένα φασιστάκια του Κολλεγίου και δεν έκανε βήμα πίσω»!

Πέρα λοιπόν, από αντιφασίστας που μοίραζε φάπες στο σχολείο του, μας ενημερώνει το e-tetRadio.gr πως «ο Κόκκαλης ήταν και μπαρόβιος (Rock And Roll)» και ότι «πίνει μόνος του, χωρίς ασφάλεια...»

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, την σκυτάλη πήρε το «Documento» που συνέχισε να μας ενημερώνει για το πόσο αγνό, δικό μας παιδί είναι ο καπιταλιστής πάμπλουτος κληρονόμος.

«Ο Πέτρος έχει όμως και τη δική του ταυτότητα. Πρωταγωνιστής στην έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, χωρίς κάμερες και τηλεοπτικές φιγούρες, αποτελεσματικός δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, δραστήριος «οπαδός» του Ολυμπιακού σε όλες τις περιπτώσεις και ενεργός συμμέτοχος περιβαλλοντικών δράσεων, επιχειρεί να αφήσει το αποτύπωμά του όχι τόσο στις επιχειρήσεις του πατέρα του όσο στην κοινωνική ζωή της πόλης του και της χώρας. Κι αυτή του η προσπάθεια τον οδήγησε, όπως όλα δείχνουν, στην απόφαση να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Για να δικαιολογήσουν οι υποστηρικτές του Σύριζα το απίστευτο της υποψηφιότητας Κόκκαλη, άρχισαν να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι «ο καπιταλιστής μου είναι καλύτερος από τον δικό σου», δηλώνοντας ότι ο Σύριζα δεν άλλαξε τα πιστεύω του απέναντι στους γόνους, αλλά προχωράει σε μια συμμαχία ενάντια στη διαπλοκή του Μαρινάκη, των ΜΜΕ, των υπόλοιπων τζακιών.

Μας λένε ουσιαστικά δηλαδή ότι ο Σύριζα δεν έκανε κάποιου είδους υποχώρηση απέναντι στην αστική τάξη, αλλά αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον καλό καπιταλιστή έναντι του κακού. Χρειαζόμαστε και εμείς επιχειρηματίες και ο πιο έξυπνος τρόπος είναι να προωθήσουμε την εικόνα του επιχειρηματία που διαφέρει, που είναι τίμιος, που σκέφτεται και τον λαουτζίκο, όσο είναι πνιγμένος στα πλούτη του.

Και να μην ξεχάσουμε ότι ακούει ροκ...

#ΣΥΡΙΖΑ