δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Οργανωμένος χρυσαυγίτης με «παρελθόν» συνελήφθη για την επίθεση στην Καλλιθέα!


Ανάμεσα στα 12 άτομα που συνελήφθησαν για τις ναζιστικές τους προκλήσεις στην Καλλιθέα, χθες στην παρέλαση, είναι και ένας 24χρονος χρυσαγίτης με πλούσιο «βιογραφικό»!

Μόλις πριν λίγες μέρες συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά για επίθεση εναντίον Πακιστανού μικροπωλητή στη Σαλαμίνα.

Για την επίθεση στον μικροπωλητή μετανάστη έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά του χρυσαυγίτη με την επιβαρυντική περίσταση του εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για πέντε διαφορετικές ρατσιστικές ενέργειες σε βάρος του θύματός του, στον οποίο, όπως κατέθεσε το ίδιο το θύμα, έχει επιτεθεί και τον έχει χτυπήσει, προκαλώντας του απρόκλητες σωματικές βλάβες, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα περιστατικά αφορούν τις κατηγορίες της εξύβρισης και απειλής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η Χρυσή Αυγή μας έχει συνηθίσει να μένει πιστή στις «παραδόσεις» των ναζιστών και να ακολουθούν την γραμμή «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, μας είναι παντελώς άγνωστος, πρόκειται για απλή σύμπτωση»!

Μόνο που αυτή τη φορά την πάτησαν και δεν μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο, καθώς ο συλληφθείς είναι οργανωμένο στέλεχός της Χρυσής Αυγής!

Το όνομα αυτού Καλλίστρατος Σιμάκος και είναι στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα, υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχει αναρτηθεί από τους ίδιους τους φασίστες στην σελίδα τους.

Σε μία φωτογραφία ποζάρει με ηγετικά στελέχη, ανάμεσά τους βρίσκεται και ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, Λαγός, και δίπλα σε άλλους μεγαλοχρυσαυγίτες και πυρηνάρχες.

Σε άλλη φωτογραφία τον βλέπουμε σε αγώνες kick-boxing που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μέσα στα κεντρικά γραφεία της, με τον Κασιδιάρη να παρακολουθεί!

Περιμένουμε με ανυπομονησία το τι θα σκαρφιστούν πάλι οι χρυσαυγίτες ώστε να υποστηρίξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον συλληφθέντα, από την στιγμή που υπάρχουν ντοκουμέντα που έχουν αναρτήσει οι ίδιοι.

Γιατί αν τα είχε αναρτήσει κανένας άλλος θα υποστήριζαν ότι πρόκειται για φωτομοντάζ όπως συνήθως!

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗΕΠΙΘΕΣΕΙΣ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ