δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Καλέ αυτός δεν θα μας έστελνε όλους στη Γυάρο;


Ο Χρήστος Σκαλούμπακας, γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, Παναγιώτη Σκαλούμπακα και γνωστός αρχιφασίστας του διαδικτύου, ο οποίος εξαπολύει απειλές για εξορίες, ξεκοιλιάσματα και λιτσαρίσματα προς όποιον βρεθεί στο διάβα του, τελικά δεν ήταν και τόοοοσο σκληρός!

Τι μας λέτε, δεν περιμέναμε από φασίστα να είναι ταυτοχρόνως και κότα...

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν το γνωστό φασιστόμουτρο εξαπέλυσε οχετό κατά της Έλενας Ακρίτα.

Τότε η Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει άμεσα σε αγωγή εναντίον του.

Εκείνος φοβούμενος προφανώς τις νομικές επιπτώσεις, προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη!

Η δημόσια συγγνώμη του Σκαλούμπακα:

«ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ στην κα ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Με την παρούσα ανάρτησή μου ζητώ με κάθε ειλικρίνεια συγγνώμη από την κα Έλενα Ακρίτα για όσα ανάρμοστα από λεκτικής και ουσιαστικής απόψεως ανήρτησα στις 14.11.2018 στον προσωπικό μου λογαριασμό στο twitter.

Η συνειδητοποίηση της πολλαπλής απρέπειάς μου, η οποία με ώθησε να «κατεβάσω» άμεσα τις χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ούτε το ύφος ούτε το ήθος αυτό, μου επιβάλλει να αναφέρω σε αυτό το κείμενο ειλικρινούς συγγνώμης για τα όσα έγραψα, ότι μία απλή έρευνα που ενήργησα για το θέμα μετά τις άστοχες αναρτήσεις μου και από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της κας Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook, καταδεικνύει εύκολα το εσφαλμένο όσων είπα σχετικά με την σύνταξη της κας Ακρίτα. Η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε την νομίμως απονεμηθείσα σε αυτήν σύνταξη κατά τρόπο που αποδεικνύει υψηλό ήθος και προσωπική ακεραιότητα.

Θέτω στη διάθεσή της κας Ακρίτα την ειλικρινή μου συγγνώμη για όλες τις απρεπείς ανακρίβειες και τους αήθεις χαρακτηρισμούς που κακώς, κάκιστα δημοσίευσα στις 14.11.2018, προσθέτοντας ότι την καταλαβαίνω απόλυτα, έχοντας επί πολλά χρόνια ανάλογη οικογενειακή αντιμετώπιση με ανιστόρητες και προσβλητικές ανακρίβειες και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο πατέρα μου Στρατηγό Παναγιώτη Σκαλούμπακα».

Μετά την ανάρτηση της δημόσιας συγγνώμης του γιου του αρχιβασανιστή, Σκαλούμπακα, η Έλενα Ακρίτα ανέφερε με ανάρτηση στο προφίλ της:

«Υπενθυμίζω πως για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη (πάλι) για την σύνταξη του πατέρα μου είχε προηγηθεί η δημόσια συγγνώμη του ‘Στόχου’ της Χρυσής Αυγής».

Η ανακοίνωση του Στόχου:

«Τα δημοσιεύματα του «Στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά. Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «Στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο. Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

Η απάντηση της Ακρίτα:

«ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ παρακαλώ την δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Σκαλουμπακα στο πρόσωπο μου. Υπενθυμίζω πως για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη (πάλι) για την συνταξη του πατέρα μου είχε προηγηθεί η δημόσια συγγνώμη του ‘Στόχου’ της Χρυσής Αυγής. Όποιος συνεχίζει ας προετοιμαστεί αναλόγως. Δεν ‘μασάω’ και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Ας το έχουν υπ’ όψιν οι άθλιοι συκοφάντες που ανακυκλώνουν ασύστολα ψεύδη, γιατί θα έρθει και η δική τους η σειρά. Ιδού η συγγνώμη του στο facebook και στο Twitter».

Με λίγα λόγια, οι φασίστες δείχνουν ακόμα μία φορά την «μαγκιά» τους, η οποία φτάνει μέχρι τις πισώπλατες δολοφονίες αγωνιστών, τις μάχες ανάμεσα σε άνισους και το μπούλινγκ στους μετανάστες και ομοφυλόφιλους, όταν δεν είναι κανείς εκεί να τους υπερασπιστεί.

Όμως, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν το νόμο, μετατρέπονται σε ταπεινωμένα δίποδα που ζητούν συγγνώμη ακόμα και για μία βρισιά!!

Ποιος ξεχνάει άλλωστε τον Μπαρμπαρούση που από το βήμα της βουλής ζητούσε κεφάλια στις Πρέσπες, μέχρι να κινηθεί δικαστικά η υπόθεση και να κρύβεται στην επαρχία, δημοσιεύοντας απολογίες, λέγοντας ότι εννοούσε «Την προσοχή σας στις Πρέσπες»!

Έτσι θα πάρουμε τη Μπόλη ωρέ;

#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ