δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Η απόκρυψη μίας είδησης και η ξεφτίλα της δημοσιογραφίας.


Σχεδόν όλα τα μέσα, από ιστοσελίδες μέχρι ραδιόφωνα και κανάλια, πλην μιας μικρής μειοψηφίας, προσπέρασαν την είδηση της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση της ασέλγειας κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Από τα κανάλια του συστήματος που στηρίζουν σκοπιμότητες, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό.

Ωστόσο, παραμένει εντυπωσιακός ο τρόπος που απέκρυψαν μία τόσο σημαντική δικαστική απόφαση, εφαρμόζοντας «ομερτά», την ώρα που για εκείνους είναι είδηση και γίνεται πρωτοσέλιδο η πιο ιδιωτική στιγμή ενός ανθρώπου, ή αδικήματα πολύ μικρότερης σημασίας από αυτό της παιδεραστίας, μόνο και μόνο επειδή αφορούν αντιπάλους των πολιτικών που στηρίζουν.

Ναι, γνωρίζαμε το ποιόν των ελληνικών μέσων, αλλά για πρώτη φορά ήταν τόσο εξόφθαλμο το κουκούλωμα, από ανθρώπους που την ίδια μέρα είχαν πρώτη είδηση την «βία» του Ρουβίκωνα, για την υπόθεση του χειρουργού που έπαιρνε φακελάκια από άπορους καρκινοπαθείς.

Δεν μπορεί να αποτελεί «ειδησάρα» και «talk of the town» το τσιγάρο του Πολάκη και να περνάει στα αζήτητα η παιδεραστία στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν μπορεί να στήνουν ψηφοφορίες πάνω από το πτώμα του Ζακ Κωστόπουλου, για το αν έκανε καλά ο δολοφόνος του, διότι δεν μπορούσαν να δείξουν ανοχή στην υποτιθέμενη «ληστεία», όπου στον υποτιθέμενο «ληστή» θα άξιζε μέχρι να χάσει και την ζωή του, επειδή μπήκε σε «ξένη περιουσία».

Και όλα αυτά χωρίς αποδείξεις. Όλα αυτά αποδείχθηκαν ψευδά.

Δεν περίμεναν τα στοιχεία, δεν περίμεναν δικαστικές αποφάσεις.

Η υποταγή τους στο γράμμα του νόμου, τους έκανε τόσο πολύ να αγανακτούν, που δεν μπορούσαν να περιμένουν.

Όμως στην περίπτωση του παιδεραστή έχουμε δικαστική απόφαση. Καταδίκη. Καταδίκη με ποινή για γέλια και για κλάματα. Αλλά καταδίκη.

Καταδίκη για στέλεχος κόμματος. Κατάθεση του ίδιου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να περιμένει να ξεχαστεί το θέμα για να επανέλθει στο πλευρό του.

Μιλάμε για πολιτική συμμορία.

Οι συγκρίσεις και η ανακολουθία της αντιμετώπισης γεγονότων, από τους δημοσιογράφους θα μπορούσαν να γεμίζουν ολόκληρους τόμους.

Δεν θα λέγαμε σε κάποια άλλη περίπτωση, ότι υιοθετούμε την θεωρία της κομματικής ευθύνης.

Όμως εδώ υπάρχει προστασία του παιδεραστή.

Προστασία του παιδεραστή από ανθρώπους που δικάζουν ασύστολα άλλους, ακόμα κι αν η κουμπάρα του μπατζανάκη τους υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα.

Και ύστερα ποιος πήρε την απόφαση να σιωπήσουν όλοι;

Έγινε συμπωματικά;

Παρόλο που πάρα πολύ θα το ήθελαν, συγχρονισμένα αποφάσισαν να μην αγγίξουν ποτέ αυτό το θέμα;

Για να θαφτεί αυτή η είδηση, δόθηκε εντολή.

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να την δώσει πέρα από την ίδια την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας;

Χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης της κυβέρνησης (κάθε άλλο), αν καταδικαζόταν για παιδεραστία το δεξί χέρι του Τσίπρα, θα ήταν πρώτη είδηση στο σύνολο των μέσων, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

#παιδεραστία #ΝΔ #ΣΚΑΝΔΑΛΑ #ΜΜΕ