δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Όταν ο Λοβέρδος έλεγε πόσο συμπαθεί τον Μιχαλολιάκο!


Με την αφορμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Γιάννη Λοβέρδου στις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθούμε μερικά από τα διαμαντάκια που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς αυτό το «τέρας» της δημοσιογραφίας.

Ως γνωστόν πολλάκις έχει απασχολήσει ο συγκεκριμένος τα φώτα της δημοσιότητας με τις εμπρηστικές δηλώσεις του, το ξέπλυμα του στον φασισμό και τα fake news που δημιουργούσε ή αναπαρήγαγε από τις δύο του σελίδες και τα 7 προσωπικά του προφίλ στο facebook και από τον λογαριασμό του στο τουίτερ.

Μέσα από την εκπομπή του στο Blue Sky, μάλιστα, είχε δηλώσει ανοιχτά την συμπάθεια του προς το πρόσωπο του Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχηγού της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Τότε είχε δηλώσει από τον αέρα της εκπομπής του, επί λέξη:

«Ο Νίκος Μιχαλολιάκος που τον ξέρω καιρό μου είναι συμπαθής. Ανθρώπινα μου είναι συμπαθής. Πολιτικά διαφωνώ μαζί του, δε διαφωνώ ανθρώπινα».

Το βίντεο στο λινκ: https://www.facebook.com/watch/?v=1171936509636532

Το περασμένο καλοκαίρι, μιλώντας ως καλεσμένος στο ΣΚΑΙ, τις ημέρες του εφιάλτη της πυρκαγιάς στο Μάτι, ο Λοβέρδος είχε δηλώσει:

«Τα περί εμπρησμών είναι αστεία γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν υπάρχουν πια αυτοί που θέλουν οικόπεδα γιατί δεν τους συμφέρει»...

Ο άρχοντας των fake news!

Το 2018 στις 14-2, ο Λοβέρδος είχε δημοσιεύσει επιστολή - «εξομολόγηση» του σμηναγού Μπαλταδώρου Γεώργιου που σκοτώθηκε όταν το αεροπλάνο του προσέκρουσε στη θάλασσα την ώρα επιχειρησιακής αποστολής. Βέβαια στην πραγματικότητα αυτή ήταν μία επιστολή την οποία είχε δημοσιεύσει η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας το 2013 και ήταν γραμμένη από έναν άλλο πιλότο!

Στις 9-9-2018 ο Λοβέρδος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, ισχυριζόμενος ότι τα ΜΑΤ κυνηγούν ηλικιωμένους στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία! Βέβαια η φωτογραφία αυτή ανέβηκε πρώτη φορά στο ελληνικό ίντερνετ το 2011!

Στις 19-7-2017, ο Λοβέρδος με την παρακάτω ανάρτηση, έδωσε δημόσια το επίθετο της Ηριάννας και ρωτούσε τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης να απαντήσει σχετικά με το αν η κατηγορούμενη Ηριάννα είχε όντως το επώνυμο «Βασιλειάδη» και αν ήταν συγγενής του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού. Κάτι τέτοιο σαφώς και δεν ίσχυε.

Πρόσφατα, κοινοποίησε το παρακάτω στιγμιότυπο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ισχυριζόμενος ότι ο τίτλος «ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας» αφορούσε απλά την επιγραφή «Μακεδονία Γη Ελληνική».

Βέβαια στον Λοβέρδο διέφυγαν τα παρακάτω συνθήματα, τα οποία ήταν η αφορμή για τον τίτλο.

Ο κατάλογος των γκαφών του Λοβέρδου δεν τελειώνει ποτέ και συμπληρώνεται από δεκάδες φωτογραφίες, οι οποίες παρουσιάστηκαν ως στιγμιότυπα από συμβάντα, με τα οποία τελικά δεν είχαν καμία σχέση, με φώτοσοπ που έβγαζαν μάτι και δεν θα ξεγελούσαν ούτε 5χρονο και με την παντελή απουσία οποιασδήποτε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

#Λοβέρδος #ΝΔ