δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Ο Αμβρόσιος ζήτησε να διώξουν από ίδρυμα ανήμπορο ηλικιωμένο επειδή είναι ομοφυλόφιλος


Αν ήταν δυνατόν να ξεπεράσει κανείς την σκατοψυχιά του Αμβρόσιου, αυτός θα ήταν μόνο ο ίδιος. Και τα κατάφερε. Ξεπέρασε, λοιπόν, για μία ακόμα φορά τον εαυτό του ο «γλυκύτατος» τράγος, με μία νέα πρόκληση άνευ προηγουμένου.

Λίγες μέρες μετά την καταδίκη του σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Εφετείο Αιγίου, μετά τη μήνυση που είχαν κάνει εις βάρος του ομοφυλοφιλικές οργανώσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις, αν μάντεψε κανείς ότι θα άλλαζε συμπεριφορά, μάλλον έκανε λάθος!

Συγκεκριμένα, ο Αμβρόσιος ζήτησε να διώξουν από ίδρυμα ηλικιωμένο, επειδή είναι ομοφυλόφιλος!

Μάλιστα, πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μέχρι πρότινος, τον ηλικιωμένο άνδρα από την Πάτρα, φρόντιζαν οι άνθρωποι της δομής "Bοήθεια στο σπίτι", όμως λίγο καιρό πριν η φροντίδα του εντός του σπιτιού κατέστη αδύνατη και οι άνθρωποι της δομής απευθύνθηκαν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Καλλιμανοπούλειο".

Την Τρίτη ενημερώθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την παραμονή του ηλικιωμένου, μετά την αντίδραση - ποιου άλλου;; - του Μητροπολίτη Αμβροσίου!!

Η αντίδραση του Αμβοσίου ήταν αποτέλεσμα ενός και μόνο γεγονότος, δηλαδή της σεξουαλικής ταυτότητας του ανήμπορου άνδρα, επειδή συγκεκριμένα ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος...

Ευτυχώς, η άμεση αντίδραση του Δήμου και της Υπηρεσίας "Βοήθεια στο σπίτι”, οδήγησαν στην παρέμβαση του διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου.

Έτσι ο Αμβρόσιος αναγκάστηκε να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση να πεταχτεί στον δρόμο ένας ηλικιωμένος άνθρωπος και έτσι ο τρόφιμος παραμένει κανονικά στο Καλλιμανοπούλειο.

Όσο για τον Αμβρόσιο, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτόν τον φασίστα - υποστηρικτή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ρατσιστή, ομοφοβικό και αδίστακτο ανθρωποειδές.

#ΕΚΚΛΗΣΙΑ #ΟΜΟΦΟΒΙΑ #ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ