δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Αν δεν είσαι κωλοτούμπας η Πασόκος στο Σύριζα δεν μπαίνεις!


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανακοίνωσε μίνι ανασχηματισμό, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τόση φασαρία, έγινε, για να φύγει το ΠΑΣΟΚ το 2012, για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε κυβερνητικό σχήμα με περισσότερους ΠΑΣΟΚους από όσους είχε ο Παπανδρέου!

Ο Γ. Κατρούγκαλος από αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ανέλαβε υπουργός, ενώ υφυπουργός Εργασίας ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, εφόσον ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου ορίστηκε υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, καθώς πήρε τη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου που θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η επιλογή του Υφυπουργού Υποδομών, την οποία ανέλαβε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραϊτης.

Ας θυμηθούμε τι δήλωνε το 2016!

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι γραφείο εξεύρεσης υπουργικών χαρτοφυλακίων για την επόμενη κυβέρνηση».

«Αποκαλύπτουμε την μεγαλύτερη πολιτική απάτη που έχει γίνει ποτέ στον τόπο. Εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ»!!!

Η επική κωλοτούμπα του ταιριάζει απόλυτα με τον Σύριζα, και υπό αυτό το πρίσμα οι δύο πλευρές θα ήταν άδικο να μην προχωρήσουν σε συνεργασία!!

Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι είναι σχεδόν προαπαιτούμενο να είσαι κωλοτούμπας για να ανοίξει για σένα μία θέση στο Σύριζα!

Επιπλέον, υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Άγγ. Τόλκας που επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ παραιτήθηκε πρόσφατα από το Κίνημα Αλλαγής.

Ο Τόλκας υπήρξε μεγαλοπασπίτης, στην συνέχεια βουλευτής και μετέπειτα υφυπουργός επικρατείας του Γ. Παπανδρέου και του Παπαδήμου. Αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβρη, επειδή δεν τα έβρισκαν στις καρέκλες!

Τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος είχε επικοινωνία με το Μαξίμου, αλλά δεν έδωσαν τα χέρια!

Στην συνέχεια ανέλαβαν τα βαριά όπλα. Τον κάλεσε τηλεφωνικώς ο Τσίπρας και του εξήγησε τη φιλοσοφία και το πλάνο της κυβέρνησης και της επόμενης μέρας (!), με αποτέλεσμα να τον πείσει να δεχθεί τη θέση.

Πάντως μέχρι τις εκλογές υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και αναμένουμε να δούμε πόσοι ακόμα Πασόκοι θα βρεθούν κάτω από την πολιτική φτερούγα του Σύριζα!

#ΣΥΡΙΖΑ #ΠΑΣΟΚ #ΑΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ