δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Δικάζουν τον πατέρα του Γιακουμάκη!


Δεν είναι αστείο, δεν είναι πρωταπριλιάτικο, πρόκειται απλώς για το ζενίθ του θράσους.

Σε δίκη σέρνει τον ταλαιπωρημένο πατέρα, ο οποίος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής.

Ο πρώην διευθυντής τον μήνυσε για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση και προσβολή της τιμής άλλου με λόγο, από πρόθεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του πρώην διευθυντή για παράβαση καθήκοντος, στην οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή και στη συνέχεια στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή.

Μετά το τέλος της δικάσιμου, εκείνος φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κοιτώντας προς το μέρος τους, χαμογέλασε ειρωνικά..

Η οικογένεια προφανώς εξέλαβε ειρωνικό το χαμόγελο, με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη ανάμεσα στον πρώην διευθυντή και στον πατέρα του αδικοχαμένου Γιακουμάκη.

Η κατηγορία του Ανδρέα Γιακουμάκη είναι ότι προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;», καθώς επίσης ότι προξένησε σωματική βλάβη της υγείας του και του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας του «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη».

Υπενθυμίζεται, ότι η δίκη για τους εννέα που κατηγορούνται για τον βασανισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή, μετά την αναβολή της δίκης των εννέα κατηγορουμένων, η μητέρα και ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επέστρεψαν στο δικαστικό μέγαρο, για να παραδώσουν ακόμα ένα μάθημα αξιοπρέπειας.

Επέστρεψαν, λοιπόν, πίσω, επειδή τους κάλεσε ο εισαγγελέας για να τα βρουν με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής και να μη γίνει αυτή η δίκη.

Ο πατέρας του Βαγγέλη όμως δε δέχτηκε και είπε: «Όχι. Θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο»...

#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ