δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Ερευνούσαν κύκλωμα ελληνοποιήσεων και έπεσαν πάνω σε στέλεχος της ΝΔ!


Ύστερα από έρευνα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος ελληνοποιήσεων αλλοδαπών.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται γνωστοί δικηγόροι και υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι δημιουργούσαν τις πλαστές προϋποθέσεις για να δοθεί ιθαγένεια.

Το κύκλωμα αναζητούσε Ελληνίδες που έχουν πεθάνει ώστε να τις χρησιμοποιήσει ως κορυφή ενός γενεαλογικού δέντρου στου οποίου τα κλαδιά εμφάνιζε ως απογόνους τους αλλοδαπούς που επιχειρούσε να ελληνοποιήσει, χρησιμοποιώντας το συνθηματικό «ψάξτε τη γιαγιά»!!

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ένα καλοστημένο κύκλωμα, τα μέλη του οποίου εργάζονταν στο τμήμα Ληξιαρχείου του Δήμου Αθηναίων, στο Ειδικό Ληξιαρχείο του υπουργείου Εσωτερικών αλλά και στη Διεύθυνση Ιθαγενείας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι έρευνες των αρχών έπεσαν πάνω σε γνωστό στέλεχος της ΝΔ και «εκλεκτό» του Κυριάκου Μητσοτάκη..

Πρόκειται για τον δικηγόρο και στέλεχος της ΝΔ, Γιάννη Κιτσάκη, ο οποίος φέρεται να επικύρωνε τα πλαστά έγγραφα και τις βεβαιώσεις που εμφάνιζαν ως απογόνους Ελλήνων αλλοδαπούς.

Η αποκάλυψη έγινε σε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, όπου αναφέρει ότι δικηγόρος-μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εμπλεκόταν σε παράνομη διαδικασία χορήγησης ιθαγένειας σε Σύριους και Λιβανέζους.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι τα μέλη του κυκλώματος είχαν υποπέσει σε πολλά λάθη, κυρίως διαδικαστικά και παιδαριώδη, με επαναλήψεις και παραλείψεις, τα οποία τους πρόδωσαν.

Αυτή τη φορά, όχι απλώς, ένας «άριστος»- στέλεχος της ΝΔ, εμπλέκεται σε εγκληματικές ενέργειες για ακόμη μία φορά, αλλά η υποκρισία του, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον αστεία, καθώς την ώρα που λύσσαγε στα ραδιόφωνα και έκανε εθνικιστικά σόου, λέγοντας ότι δεν χαρίζει την Μακεδονία, που είναι μία και ελληνική (!), παράλληλα, με το αζημίωτο, εμπλεκόταν σε διαδικασίες παράνομων ελληνοποιήσεων.

Προφανώς ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με το κύκλωμα: «Είχα αναλάβει περιπτώσεις αλλοδαπών στις οποίες ήμουν πληρεξούσιος δικηγόρος Λεν ξέρω τι απέγιναν. Δεν με κάλεσε εμένα να μου πει κάτι. Εγώ τη δουλειά μου έκανα από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να πω».

Το συγκεκριμένο γεγονός, αποδεικνύει ξανά ότι καμία αγνή αγάπη προς την πατρίδα δεν έχουν οι άριστοι φιλελέδες και τα εθνικιστικά τους ξεσπάσματα δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από κάλυψη και υποκρισία.

#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ #ΝΔ