δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

«Επικό» πατριωτικό, νοτιομακεδονίτικο ξεκατίνιασμα!


Εάν πιστέψατε, ότι επειδή ψηφίστηκε η συμφωνία, ξεμπερδέψαμε με τους Μακεδονομάχους ...βιαστήκατε!

Θα τους φάμε στην μάπα, σε μία ακόμα πιο καλτ μορφή, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι «είδηση» σε τρολοσελίδα!

Επειδή, λοιπόν, δεν μας λυπάται κανείς σε αυτή την χώρα, την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, ανακοίνωσε χθες ένας από τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών!

Το νέο πατριωτικό κόμμα (!) που γεννήθηκε από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, θα ονομάζεται «Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (Ε.ΠΟ.Σ.) !!!

Ο Μιχάλης Πατσίκας ανέφερε στο ΣΚΑΙ (που αλλού;;) πως πρόκειται για ένα «πατριωτικό, δημοκρατικό, πολιτικό κίνημα» το οποίο είχε ως προμετωπίδα, και όχι ως μοναδικό ενδιαφέρον, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Βέβαια μας αφήνει με την περιέργεια, καθώς αρνήθηκε, να τοποθετήσει το κόμμα του στην Αριστερά (!) ή τη Δεξιά, φροντίζοντας να ενημερώσει ότι «εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το εθνικό συμφέρον».

Λίγη ώρα αργότερα, έκαναν την εμφάνισή τους ψεκασμένοι μέλλοντες ψηφοφόροι, με ευχές για διψήφια νούμερα.

Απαντώντας σε ένα τέτοιο σχόλιο, ο Μιχάλης Πατσίκας, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε Θεόδωρε. Το ότι ανησυχεί το σύστημα είναι καλό δείγμα. Εξάλλου δεν θα είμαστε μόνοι μας αλλά σε μετωπική συγκρότηση με άλλα πατριωτικά δημοκρατικά κόμματα. Φυσικά η ουσία είναι οι απλοί πολίτες να δημιουργήσουν τις ομάδες βάσης όπως λέμε στο καταστατικό λειτουργίας».

Μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος, ήρθε και η ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για να ξεκινήσει ένα «επικό» πατριωτικό, νοτιομακεδονίτικο ξεκατίνιασμα!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, λοιπόν, κατηγορεί τον Μ. Πατσίκα (χωρίς να τον κατονομάζει) για προσπάθεια εκμετάλλευσης των συλλαλητηρίων για ψηφοθηρικούς σκοπούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ως μέλος του δικτύου των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εκ των βασικών διοργανωτών των μεγάλων συλλαλητηρίων, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με την ίδρυση κόμματος που διατείνεται ότι προέρχεται από το κίνημα των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία. Κάθε Έλληνας διατηρεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Όχι όμως βάζοντας ως «βιτρίνα» ένα κρίσιμο εθνικό θέμα προς άγρα ψήφων. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χρησιμοποιούνται εικόνες των μεγάλων συλλαλητηρίων ως μέσο διαφήμισης ενός νεοϊδρυθέντος κόμματος. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καπηλεύεται ο αγώνας κι η αγωνία αγνών πατριωτών δίνοντας την αλγεινή εντύπωση ότι όλα έγιναν για να δημιουργηθεί ένα κόμμα. Ο Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τις Παμμακεδονικές Ενώσεις και προσήλθε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ στα συλλαλητήρια με σκοπό την προάσπιση των δικαίων της Μακεδονίας. Δεχθήκαμε τόνους χημικών και άφθονη βία από τις δυνάμεις καταστολής κατόπιν εντολής της κυβέρνησης. Σταθήκαμε ΟΡΘΙΟΙ…το ίδιο θα πράξουμε και ΤΩΡΑ! Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και δύσβατος. Ο αγώνας για την Μακεδονία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ και όχι κομματικός. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ».

Δεν χαλάνε οι πατριωτικές φιλίες για τα κόμματα ρε μ@λ@κες!

#ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ #ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΦΑΣΙΣΤΙΚΑΚΟΜΜΑΤΑ