δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης-Λαγός στο Πέραμα μαζί με τον κατηγορούμενο Πανταζή


Το χρυσαυγίτικο σωματείο «Άγιος Νικόλαος» στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής πίτας, στις 3/2/19, στην οποία παρευρέθηκαν ο Μιχαλολιάκος, ο Λαγός, ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος, ο Γερμενής, ο Παππάς και ο Ηλιόπουλος.

Η Χρυσή Αυγή, όπως συνηθίζει τελευταία, προσπάθησε να κρύψει την παρουσία μελών των ομάδων κρούσης της, πράγμα που δεν κατάφερε στην συγκεκριμένη εκδήλωση, παρόλο που προσπάθησε...

Στην κοπή της πίτας, οι παραπάνω βουλευτές της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν με τον συγκατηγορούμενό τους Αναστάσιο Πανταζή, επικεφαλής των ομάδων κρούσης που επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τους κομμουνιστές συνδικαλιστές.

Συγκεκριμένα, ο «Τασάρας» ή «Πανταζάρας» όπως τον αποκαλεί ο Λαγός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έσπερνε τον τρόμο και τον θάνατο ως επικεφαλής του τάγματος εφόδου που επιτέθηκε στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του, η Χρυσή Αυγή προσπάθησε να αποκρύψει κάθε σχέση με τον Πανταζή.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο, να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες από την εκδήλωση της 3ης Φλεβάρη 2019, ώστε να μην γίνει γνωστό, ότι ανάμεσα στους Μιχαλολιάκο, Λαγό, Παππά, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Γερμενή, Ηλιόπουλο ήταν και ο συγκατηγορούμενός τους Πανταζής!

Ωστόσο, το επεξεργασμένο φωτογραφικό υλικό, ξεσκεπάζεται από την ίδια τη ναζίστική οργάνωση, η οποία δημοσίευσε βίντεο από την εκδήλωση, στο οποίο το πρόσωπο του Πανταζή φαίνεται καθαρά!

Ποιος είναι ο «Τασάρας» ή «Πανταζάρας»

Ο Αναστάσιος Πανταζής είναι ο «Τασάρας» ή «Πανταζάρας», για τον οποίον πανηγύριζε ο Λαγός ότι επιτέθηκε στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στη γνωστή συνομιλία με τον Δεβελέκο.

Επιπλέον, ήταν ο επικεφαλής της επίθεσης στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, οι οποίοι τον αναγνώρισαν στο δικαστήριο.

Το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα ο πυρηνάρχης Γ. Πατέλης δέχεται τρεις κλήσεις από τον Αν. Πανταζή, με τον οποίο έχει ήδη συνομιλήσει και ο Λαγός.

Ο Πανταζής στην πρώτη του απολογία μετά την επίθεση (14/6/2012) ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή!!!

Ο ίδιος ανέφερε: «Ζητώ να μην την πληρώσω εγώ για τις ακρότητες του κ. Κασιδιάρη, τις οποίες και καταδικάζω».

Για τη σχέση του με τον Λαγό υποστήριξε: «Τον έχω δει, αλλά δεν του έχω μιλήσει (...) Δεν ξέρω αν με ήξερε με το όνομά μου αλλά με έχει δει».

Ακόμα, ο ο Πανταζής παρών και στη ρατσιστική συγκέντρωση κατά του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σχιστό μαζί με τους Κασιδιάρη, Παππά, Λαγό, Παναγιώταρο, Γερμενή.

Παρόλο, λοιπόν, που ο κοινός εγκληματίας και ναζιστής Αν. Πανταζης και η Χρυσή Αυγή προσπαθούν να κρύψουν τις σχέσεις τους, ο ίδιος ο Λαγός στο παρελθόν, έχει αποκαλύψει σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Περάματος, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε ο “Τάσος” στο άνοιγμα των γραφείων. (σσ. τα γραφεία δεν είναι ανοιχτά πια)

Αλλά ακόμη και όλα αυτά τα ντοκουμέντα να μην υπήρχαν, αρκεί για να αποκαλυφθούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, η ηλιθιότητά τους!

Από την μία επεξεργάζονται τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, ώστε να κρύψουν την παρουσία του Πανταζή και από την άλλη αναρτούν οι ίδιοι βίντεο που φαίνεται ολοκάθαρα!

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ