δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Πρώτη εμφάνιση νέας φασιστικής συμμορίας στο συλλαλητήριο των «πατριωτών»..


Στο συλλαλητήριο της Κυριακής έκανε την εμφάνιση της μία νέα εξτρεμιστική ομάδα, με ξεκάθαρα ναζιστικά χαρακτηριστικά.

Τα μέλη της αυτοαποκαλούνται ως «Hellenic Resistance Department» και είχαν σελίδα «κοινότητας» στο Facebook, όπου δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παρουσία τους στην πλατεία Συντάγματος.

Η σελίδα τους, μετά από διάσταση που πήρε η εμφάνιση τους στο Σύνταγμα είτε έπεσε από αναφορές, είτε την κατέβασαν οι ίδιοι ώστε να αποκρύψουν στοιχεία που ενδεχομένως να πρόδιδαν τις ταυτότητες τους, είτε προσπαθούν να γλιτώσουν «μπλεξίματα» με τον νόμο.

Τα μέλη της νέας φασιστοσυμμορίας εμφανίστηκαν από νωρίς την Κυριακή στο Συνταγμα ομοιόμορφα ντυμένοι, με μπλούζες που έφεραν τυπωμένα τα αρχικά της οργάνωσης, με μαύρα κράνη, μαύρα στρατιωτικά παντελόνια, σακίδια αλλά και ίδιου τύπου μεταξύ τους αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό, κρατούσαν και ρόπαλα, καθώς και εμπρηστικούς μηχανισμούς με εύφλεκτη ύλη και εκρηκτικά.

Προτού κατέβει η σελίδα που διατηρούσαν στο facebook, μπορούσε κανείς με μία ματιά να διακρίνει ότι τα μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης έχουν ξεκάθαρη εμμονή με τα Εξάρχεια και τους αντιφασίστες.

Μάλιστα, σε αναρτήσεις τους απειλούν ότι «Έγιναν οι σκιά των “άπλυτων” και θα είναι σύντομα ...κοντά τους»...

Σε άλλη εικόνα, εμφανίζονται έξω από το χώρο που στεγάζει τον σύνδεσμο του Αστέρα Εξαρχείων στον πεζόδρομο της Τσαμαδού με το σχόλιο:

«Κοιμάστε όρθιοι εκει στα Εξάρχεια… Μπαίνουμε βγαίνουμε και δεν παίρνετε χαμπάρι..»

Τέλος, οι ίδιοι αποκάλυψαν ότι έχουν εργαστήριο εκρηκτικών υλών, αναρτώντας φωτογραφία, η οποία αποτελεί σύνθεση περισσότερων φωτογραφιών, όπου εμφανίζεται εργαστήριο με αντιδραστήρια, δοχεία και εργαστηριακό εξοπλισμό.

Την φωτογραφία συνοδεύει το σχόλιο:

«HRD… Εργαστήριο Χημείας.. Το ενα απο τα «δημιουργικά» εργαστήρια μας….»

Είναι ξεκάθαρο ότι η νέα εξτρεμιστική οργάνωση είναι άκρως επικίνδυνη, στοχοποιεί τα Εξάρχεια, και ιδιαίτερα εφόσον έχει στην κατοχή της εργαστήρια, πρέπει να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εντοπιστούν τα μέλη πριν θρηνήσουμε θύματα.

#ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ