δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Ο Άδωνις δεν είδε τον Λαγό να κάνει επεισόδια στο συλλαλητήριο, είδε όμως αντιεξουσιαστές!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει το παραλήρημα του για το μακεδονικό, αυτή τη φορά δείχνοντας την φανερή συμπάθεια του στην Χρυσή Αυγή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, λοιπόν, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του news 24/7, δήλωσε πως... δεν είδε τον χρυσαυγίτη Λαγό να κάνει επεισόδια, αλλά αντίθετα είδε αντιεξουσιαστές να περνούν ανενόχλητοι από το αστυνομικό μπλόκο!

Η γραμμή αυτή είναι η ίδια που εξαρχής ακολούθησε, εφόσον ήδη από την επομένη του συλλαλητηρίου, εκείνος δήλωσε πως τα επεισόδια έγιναν από ακροαριστερούς, ώστε να αμαυρώσουν την πατριωτική διαδήλωση!

Για να στηρίξει τα λεγόμενά του, ο «ACAB!» Άδωνις εξαπέλυσε επίθεση κατά του αρχηγού της αστυνομίας χαρακτηρίζοντάς τον «κομματικό όργανο»!!!

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξή του ανέφερε:

«Ε, καλά τώρα, η αστυνομία αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα μετά τις αλλαγές που έγιναν το θέρρος, γιατί ο προηγούμενος αρχηγός της αστυνομίας προσπαθούσε να τηρήσει και κάπως τις ισορροπίες και τα προσχήματα... Ο νυν, με συγχωρείτε είναι κομματικό όργανο, δεν είναι αρχηγός»..

Στην συνέχεια ακολούθησε ερώτηση το εάν «βάζει σε ένα σχέδιο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ» και ο Γεωργιάδης προειδοποίησε για την ημέρα που θα αναλάβει το κόμμα του τη διακυβέρνηση!

«Προφανώς, προφανώς... Αν νομίζουν εκεί ότι είμαστε ανόητοι, δεν είμαστε. Ούτε τυφλοί είμαστε. Είναι προφανές το τι κάνουνε, και είναι προφανές ότι θα λογοτήσουνε. Και ο καιρός γαρ εγγύς...»

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν από φασίστες, ο ίδιος επανέλαβε τις κατηγορίες για «επεισόδια από ακροαριστερούς».

Μάλιστα, αυτή τη φορά δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης, τον υπόδικο Γιάννη Λαγό, λέγοντας ότι δεν τον είδε να εμπλέκεται στα επεισόδια, αλλά αντιθέτως είδε αντιεξουσιαστές!

«Είπα αυτό που είδα με τα μάτια μου. Είδα, ξαφνικά από το πλάι της Πανεπιστημίου, να περνάνε από το αστυνομικό μπλόκο καμιά τριανταριά με μαύρα ρούχα και μάσκες, με τη γνωστή αμφίεση των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πλησίασαν εκεί πέρα και άρχισαν να πετάνε με σφεντόνες πέτρες και αργότερα μολότοφ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω δει χρυσαυγίτες με μολότοφ, δεν έχει τύχει. Μπορεί και να κάνω λάθος και να έχουν εξελιχθεί οι χρυσαυγίτες... Μετά, στα επεισόδια αναμείχθηκαν χρυσαυγίτες.

Για τον κύριο Λαγό, επειδή το ακούω συνεχώς από την κυβέρνηση, βλέπω και τη σχετική φωτογραφία. Δύο δρόμους έχει η ζωή, εάν η αστυνομία και η κυβέρνηση πιστεύουν πως ο κύριος Λαγός είναι ο οργανωτής των επεισοδίων, τότε αυτό που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τον καταγγείλει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης... Εάν απλώς το λένε για τα κανάλια, αλλά δεν πάνε να καταγγείλουν το γεγονός, τότε σε αυτή την περίπτωση το χρησιμοποιούν για πολιτικούς λόγους και ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουνε»

Μόνο που η εμπλοκή του Λαγού στα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή έχει επίσης καταγραφεί από τον φωτογραφικό φακό!

Παρόλα αυτά πρόσθεσε:

«Όχι εγώ δεν είδα τον κύριο Λαγό να συμμετέχει και δεν μπορώ να καταδικάσω κανέναν. Είδα τη φωτογραφία ότι ήταν κοντά. Κοντά μπορούσαν να είναι και πολλοί άλλοι, δεν σημαίνει ότι ήταν αυτός που έκανε τα επεισόδια, από τη φωτογραφία. Εάν οι αστυνομικοί τον είδαν να είναι εκεί και να συμμετέχει, παρακαλώ πολύ να συλληφθή»!!

Τέλος, ο Άδωνις μας έδωσε επιτέλους την απάντηση που ψάχνουμε από την Κυριακή, σχετικά με την μικρή συμμετοχή διαδηλωτών στο συλλαλητήριο.

Η απάντηση δεν είναι άλλη από το ότι οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν επίτηδες αυτούς που έκαναν επεισόδια, ώστε να φοβηθούν όσοι ήταν καθ οδόν και να μην πάνε τελικά!

«Θεωρώ σκοπίμως δεν τους συνέλαβαν. Η κυβέρνηση και η αστυνομία ως όργανό της ήθελαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο. Ξέρετε ότι όταν πέφτουν τα χημικά και άρχισε να φεύγει ο κόσμος, υπήρχαν ακόμα 500 λεωφορεία καθ' οδόν;»

#ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΑΔΩΝΙΣΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ