δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Ποιος είναι ο Σπύρου - το ηχηρό όνομα στο συλλαλητήριο


Εν αναμονή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αύριο Κυριακή, θα διεξαχθεί ακόμα ένα εθνικιστικό συλλαλητήριο για το μακεδονικό, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναπαράγουν από το πρωί τα μέσα, οι ομιλητές θα είναι οι:

Γιώργος Τάτσιος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Νίκος Λυγερός, Μαθηματικός, γνωστός για την ενασχόλησή του με το ζήτημα της ΑΟΖ

Αφροδίτη Μάνου, μουσικοσυνθέτης, τραγουδίστρια, και

Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΙΣΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ανάμεσα τους, βρίσκεται και ένα «ηχηρό» όνομα, ο Κρις Σπύρου, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην γερουσιαστής και πρώην πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κ. Σπύρου έχει δώσει δείγματα γραφής για το ποιόν του εδώ και χρόνια!

Ο γνωστός Μακεδονομάχος και Τουρκοφάγος (!), ομογενής έδειξε πολλές φορές στο παρελθόν την συμπάθεια του στο εγχώριο εθνικιστικό ρεύμα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, που μας χάρισαν απλόχερα γέλιο μέχρι δακρύων!

Μία από τις πρωτοβουλίες του ήταν και η ίδρυση της κίνησης «Ελευθερώστε την Αγία Σοφία» (Free Agia Sofia!!!), που σκοπό είχε την «αποκατάσταση» του ναού της Κωνσταντινούπολης ως κέντρου της Ορθοδοξίας...

Μάλιστα, είχε πραγματοποιηθεί το 2010 απόπειρα τέλεσης ορθόδοξης λειτουργίας στην Αγία Σοφία, η οποία φυσικά απέτυχε παταγωδώς!

Ο ίδιος είναι στενός φίλος του Παπαθεμελή (!), σύμβουλος του Μιλόσεβιτς και μεγάλος θαυμαστής του Αντώνη Σαμαρά!

Ιδιαίτερα την περίοδο της πρωθυπουργίας Σαμαρά, ο Σπύρου στήριξε την σκληρή γραμμή της ακραίας λιτότητας, ενώ είχε εκβιαστικά δηλώσει ότι οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες θα επενδύσουν στην Ελλάδα μόνον όταν αυτή είναι «έτοιμη» και «σοβαρή».

Όπως κάθε ακροδεξιός που σέβεται τον εαυτό του (!) έχει το όραμα μίας Ελλάδας χωρίς βαλκάνιους γείτονες, με την εξαίρεση της «ομόδοξης» Σερβίας...

Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, τον έχει κερδίσει η «μάχη» για το Μακεδονικό, εφόσον φυσικά στηρίζει την άποψη ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική.

Να τον χαίρονται οι υπόλοιποι Μακεδονομάχοι!

#ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ #ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ