δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Πίσω στην Χρυσή Αυγή ο Μπαρμπαρούσης!


Σήμερα επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος είχε διαγραφεί από τον Μιχαλολιάκο, έπειτα από το παραλήρημά του από το βήμα της Βουλής, όταν είχε ζητήσει από τον στρατό να κάνει πραξικόπημα για το μακεδονικό.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο ο χρυσαυγίτης βουλευτής είχε προτρέψει τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να κάνει πραξικόπημα και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμυνας.

Μετά τον σάλο που ακολούθησε τις δηλώσεις του χρυσαυγίτη και την ποινική δίωξη του για προσβολή πολιτεύματος, ο Μιχαλολιάκος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε προσχηματική διαγραφή του, διότι οι απόψεις του περί πραξικοπήματος ...δεν εκφράζουν την Χρυσή Αυγή!

Φυσικά, ο Μπαρμπαρούσης, όχι μόνο καταχειροκροτήθηκε από τους παρόντες χρυσαυγίτες βουλευτές, αλλά δεν είπε και τίποτα διαφορετικό από τα όσα λέει η Χρυσή Αυγή τόσα χρόνια.

Μετά την σύλληψή του, ο ίδιος είχε στείλει σημείωμα μετάνοιας στο οποίο ανέφερε:

«Σε μικρό μέρος της ομιλίας μου κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων μου στην Ολομέλεια της Βουλής την 16η.06.2018 ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση που μου είχε προκαλέσει το ουσιαστικό διακύβευμα της συζήτησης»!

Παράλληλα, ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Κορατζόπουλος, μιλώντας στο Epsilon, είχε ισχυριστεί ότι η φράση του Μπαρμπαρούση «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», «σήμαινε ακριβώς την προσοχή σας εις τις Πρέσπες, τη σκέψη σας στις Πρέσπες, προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες»!

Μετά, το πέρας κάποιων μηνών, όπου «ηρέμησαν» τα πνεύματα, αλλά κυρίως η εγκληματική οργάνωση απέφυγε τις ευθύνες για τις δηλώσεις του βουλευτή της, εκείνος επέστρεψε πίσω και ...ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έστειλε επιστολή με την οποία επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας, δεδομένου ότι η υπόθεση του δεν έχει τελεσιδικήσει.

Ο γραμματέας Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, έστειλε επίσης επιστολή, ώστε ώστε να ενημερώσει ότι ο Μπαρμπαρούσης ότι εντάσσεται ξανά στην Κ.Ο. της ναζιστικής παράταξης.

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΤΙΚΑΚΟΜΜΑΤΑ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ