δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Για σκευωρία μιλάει ο Άδωνις σε όλα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας!


Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το πολυσέλιδο πόρισμα της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της εξεταστικής επιτροπής για την κατάσταση στο χώρο της δημόσιας Υγείας.

Το πόρισμα αναδεικνύει άμεσες και έμμεσες ευθύνες, κυρίως στον πρώην υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Σημειώνεται, ότι οι ευθύνες αφορούν και την περίοδο που διετέλεσε υπουργός, αλλά και εκείνη που ήταν εκτός υπουργικού θώκου.

Αποδίδονται ευθύνες στον βουλευτή και για την υπόθεση των 22 υπαλλήλων που προσελήφθησαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι απασχολούνταν στο γραφείο του, αλλά πληρώνονταν από κρατική χρηματοδότηση

Πιο συγκεκριμένα, το πόρισμα ασχολείται με τα παρακάτω κεφάλαια:

  • Το δάνειο 225 εκατ. ευρώ

  • Την σύμβαση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον ΟΚΑΝΑ

  • Την διάθεση της διαφημιστικής δαπάνης

  • Την αγορά θερμικών καμερών

  • Την σύμβαση συντήρησης και τροφοδοσίας του κέντρου οροθετικών

  • Την χρηματοδότηση της Μητρόπολης Καισαριανής

  • Την προέλευση της διαφοράς των 89 εκατ. ευρώ που εντόπισαν οι λογιστές

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα των 158 σελίδων, η δικαιοσύνη θα πρέπει να προβεί σε περαιτέρω έλεγχο για τις υποθέσεις στις οποίες διαπιστώνουν «αποχρώσες ενδείξεις» για παράνομες πράξεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το σύνολο των νομικών σκέψεων που αφορούν τόσο το κεφάλαιο της ευθύνης του Α. Γεωργιάδη θα αποσταλεί στην Δικαιοσύνη, προκειμένου αυτή, με τα μέσα, τα νομικά και ερευνητικά εργαλεία, τις μεθόδους και της δυνατότητες που έχει από το νόμο, διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία να προβεί σε περαιτέρω έλεγχο για το αν όλες οι παραπάνω διαπιστώσεις μας συγκροτούν τις "επαρκείς (αποχρώσες) ενδείξεις", και σε περίπτωση κατάφασής τους να ασκήσει ποινικές διώξεις, εξειδικεύοντας τα αδικήματα και εξατομικεύοντας τις ευθύνες».

Απειλεί με μηνύσεις ο Γεωργιάδης τους Συριζαίους και μιλάει για συκοφαντία!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι θα υποβάλει «μήνυση για κατάχρηση εξουσίας» και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται η εξεταστική επιτροπή δεν έχει απολύτως καμία αρμοδιότητα για οτιδήποτε δεν αφορά στην χρονική περίοδο της θητείας ενός υπουργού!

Επιπλέον ανέφερε: «Η υπόθεση αυτή έχει ήδη ελεγχθεί σε προκαταρκτικό επίπεδο από την ελληνική δικαιοσύνη, ουδέν μεμπτόν προέκυψε εναντίον μου και ασφαλώς για τις συκοφαντίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγω άμεσα στην δικαιοσύνη και με μήνυση και με αγωγή εναντίον τους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλα στη ζωή έχουν όρια και αν δεν το καταλαβαίνουν με το καλό τρόπο θα τους το εξηγήσει η ελληνική δικαιοσύνη».

Πάντως, αν συνεχίσει να μηνύει ο Άδωνις όποιον τον κατηγορεί για εμπλοκή σε σκάνδαλο, μάλλον θα χρειαστεί να μηνύσει όποιον μιλάει ελληνικά!

#ΑΔΩΝΙΣΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ #ΝΔ #ΣΚΑΝΔΑΛΑ