δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ


Ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του Ζακ Κωστόπουλου.

Οι εξετάσεις είναι καθαρές...

Εδώ και δύο μήνες, μετά την άγρια δολοφονία του Ζακ, ακούστηκαν για τον ίδιο τερατώδη ψέματα, τα οποία σπίλωναν τη μνήμη του.

Δεξιοί, ρατσιστές, φασίστες, αλλά και οι λεγόμενοι «φιλήσυχοι νοικοκυραίοι», δικαιολόγησαν ένα έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, ενός ανθρώπου ανήμπορου να αντιδράσει, να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να σώσει την ζωή του.

Και ναι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που, λίγες εβδομάδες αργότερα, προσπάθησαν να κάνουν ήρωα, έναν παράφρονα φασίστα με καλάσκινοφ.

Εκεί δικαιολόγησαν όλοι το όπλο. Κανάλια, βουλή, «πατριώτες»...

Ένα καλάνσικοφ που ήξεραν σίγουρα ότι είχε στα χέρια του.

Για εκείνους δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να τον τιμήσουν, να κρατήσουν ενός λεπτού σιγής στη βουλή, δεν αποτέλεσε καν αξιοσημείωτο παράγοντα.

Αντιθέτως, καταδίκασαν τον Ζακ ως ληστή, επινοώντας ένα μαχαίρι, το οποίο από την πρώτη στιγμή ήταν αμφίβολο εάν υπήρχε, έστησαν τηλεοπτικά γκάλοπ, τον έβρισαν στα social media.

Τελικά δεν είχε ποτέ μαχαίρι.

Τελικά δεν ήταν όμως ούτε το «μαστουρωμένο πρεζόνι», που τον αποκαλούσαν.

Για εμάς δεν έχει σημασία και δεν θα έπρεπε να έχει και για κανέναν, αν είχε πάρει κάτι ή όχι ο Ζακ.

Δεν είναι άλλοθι προς τους δολοφόνους, ούτε προς τους υπερασπιστές τους αυτό.

Ο μόνος λόγος που αναφέρεται είναι για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα, για ένα ακόμα ψέμα που ακουγόταν εδώ και δύο μήνες για τον Ζακ.

Και να τελικά που εκείνο το μαστουρωμένο πρεζόνι, που μπήκε με μαχαίρι να ληστέψει τον κακομοίρη βιοπαλαιστή καταστηματάρχη, τελικά δεν ήταν, ούτε μαστουρωμένο πρεζόνι, ούτε είχε μαχαίρι, ούτε μπήκε να ληστέψει. Ούτε, φυσικά, ο δολοφόνος είναι κακομοίρης.

Ούτε οι μπάτσοι έκαναν απλά τα προβλεπόμενα, δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στον Ζακ και φορώντας χειροπέδες στο αναίσθητο κορμί του.

Για να δούμε, λοιπόν, τώρα που καταρρίπτονται ένα ένα τα στοιχεία, που αποτελούσαν τα βασικά επιχειρήματα των υπερασπιστών μιας φρικτής δολοφονίας, ποιος θα την πληρώσει και πώς για την δολοφονία του.