δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Άλλαξε σήμα η ΝΔ για την επέτειο του Πολυτεχνείου...


Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε χθες, στην 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αλλαγμένο το σήμα της στo twitter σημειώνοντας: «Η Νέα Δημοκρατία συμμετέχοντας στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αφιερώνει το λογότυπο της στους αγώνες των νέων για ελευθερία».

Η συγκεκριμένη κίνηση εκτός από κωμική, είναι και εξόχως προσβλητική για τους αγωνιστές και την ίδια την ιστορία.

Εκτός του αυτονόητου ότι δεν είναι δυνατόν να ανεχτούμε τις γελοιότητες της δεξιάς γενικώς, πιο συγκεκριμένα δεν γίνεται να ανεχτούμε την υποκρισία της ΝΔ.

Του κόμματος δηλαδή, που έχει αντιπρόεδρο τον Γεωργιάδη που έχει αμφισβητήσει πολλάκις και ανοιχτά την ύπαρξη νεκρών στο Πολυτεχνείο.

Μάλιστα ο Γεωργιάδης, μιλώντας για την επέτειο στο παρελθόν, ανέφερε ότι είναι ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς στην Ελλάδα!

Και έκλεισε λέγοντας ότι δεν αντέχει τα «παραμύθια», διότι δεν υπάρχει ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο!

Πως θα μπορούσαμε βεβαίως να μην αναφερθούμε ξεχωριστά στον Βορίδη. Τον νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που πέρα από το βρώμικο παρελθόν του με τα τσεκούρια, με το ΛΑΟΣ κλπ, συγκεκριμένα όσον αφορά τη σχέση του με τη Χούντα, είχε διοριστεί Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΝ από τον επικεφαλής της Χούντας των Συνταγματαρχών, Παπαδόπουλο, ο οποίος την είχε ιδρύσει έγκλειστος στη φυλακή.

Σημειώνεται, ότι ο Βορίδης τότε αντικατέστησε τη θέση του Μιχαλολιάκου.

Για να μην αναφερθούμε στον Θάνο Πλεύρη, τον γιο και ιδεολογικό κληρονόμο του ακροδεξιού, χουντικού, φασίστα και παράφρονα, Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Από όποια πλευρά και να εξεταστεί, η επέτειος του Πολυτεχνείου δεν επιτρέπεται να γίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι της δεξιάς.

Και λόγω της ιδεολογικής διαφοράς, αλλά και εξαιτίας των προσωπικών απόψεων των ατόμων που αποτελούν συγκεκριμένα την ΝΔ, η οποία πέρα από κάθε αμφιβολία θα ήταν τότε στην απέναντι πλευρά.

Αυτό βέβαια δεν περιορίζεται στους δηλωμένους δεξιούς της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε όσους παρόλο που δηλώνουν αριστεροί συντάσσονται με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, καταπατώντας τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Το Πολυτεχνείο τιμάται από τον λαό. Δεν έχει ανάγκη ούτε τα στεφάνια του Σύριζα, ούτε τα σήματα της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά ακόμα σωστότερα, δεν τους επιτρέπεται να αμαυρώνουν τους αγώνες του 73, για να κάνουν πολιτικά - επικοινωνιακά παιχνίδια.

#ΝΔ