δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Μάλλον τελικά δεν θα βομβαρδίσουμε την Αλβανία


Μετά την παραφιλολογία περί θανάτου εξαιτίας αγνής αγάπης προς το έθνος και τα πραγματικά στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στη φόρα, μάλλον δεν θα πάμε σε πόλεμο!!

Αρχικά, η ΕΛ.ΑΣ διέψευσε τη Δευτέρα πως ο Κατσίφας πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία, όπως είχε κυκλοφορήσει από τα ελληνικά ΜΜΕ, σε μία προσπάθεια ηρωοποίησης ενός ηλιθίου.

Μάλιστα, η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο 35χρονος εθνικιστής ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά κι ότι είχε συλληφθεί το 2008 στο Χαλάνδρι για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

Παράλληλα, χθες, το αλβανικό κανάλι «REPORT TV» δημοσίευσε βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι εμφανίζεται ο 35χρονος να ανταλλάσσει πυρά με Αλβανούς αστυνομικούς.

Στο βίντεο παρουσιάζεται η αρχή του περιστατικού κατά το οποίο ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ντυμένος με ρούχα παραλλαγής βγαίνει από σπίτι κρατώντας ένα καλάσνικοφ, αλλά δεν φαίνεται ωστόσο που πυροβολεί.

Στη συνέχεια το βίντεο κατέβηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αλβανικό ΥΠ.ΕΞ. Εξέφρασε, μέσω ανακοίνωσης, την απογοήτευσή του για την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, το οποίο όχι μόνο δεν καταδίκασε την ένοπλη επίθεση κατά των δυνάμεων επιβολής του νόμου, όπως αναφέρεται, αλλά μιλά για «απαράδεκτες απώλειες της ζωής».

Ακόμα το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας μίλησε για «αδικαιολόγητη πολιτικοποίηση του γεγονότος», ενώ υποστήριξε ότι πρόκειται «για ένα εντελώς μεμονωμένο περιστατικό» και για μια «σκανδαλώδη περίπτωση εξτρεμιστικής επιθετικότητας έναντι της αλβανικής αστυνομίας».

Στην ανακοίνωση, τέλος, γίνεται έκκληση ώστε να αποφευχθεί να αποδοθεί πολιτική και διπλωματική χροιά στο «άνευ προηγουμένου περιστατικό» και με διαβεβαιώσεις προς την Αθήνα ότι η γειτονική χώρα «είναι ένας ασφαλής και ειρηνικός τόπος για όλους τους πολίτες της, χωρίς διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ελληνικής εθνικότητας».

Το περιστατικό του θανάτου του 35χρονου εθνικιστή, πυροδότησε μία έκρηξη εθνικισμού και βλακώδους ηρωοποίησης, που βασίζονταν σε φαντασιοπληξίες των μέσων.

Αλλά κυρίως, υπήρξε μια γενικευμένη αντίφαση φιλελέδων και φασιστών, με εκείνους να στρέφονται κατά της αστυνομίας, και να ζητούν διαλεύκανση (!) του περιστατικού, χρησιμοποιώντας αστεία επιχειρήματα, ώστε να δικαιολογήσουν τον νεκρό φασίστα, ενώ είναι οι ίδιοι που στο παρελθόν έχουν δικαιολογήσει αστυνομικούς που έχουν σκοτώσει αναίσθητους ανθρώπους, παιδιά και κάθε λογής ανθρώπινη ύπαρξη, φυσικά όταν δεν πρόκειται για κάποιον εθνικιστή.

«Ευτυχώς» για τους ίδιους τους φιλελέδες και φασίστες, πρόκειται για την αστυνομία ενός άλλου κράτους και βραχυκύλωσαν ανάμεσα στον «ξένο» κατασταλτικό μηχανισμό και τον δικό τους εθνικισμό και έτσι δεν θα βιώσουμε σκηνές απείρου κάλους με φασίστες με περικεφαλαίες να φωνάζουν «Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι» εναντίον της ΕΛΑΣ!

#ΑΛΒΑΝΙΑ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΜΜΕ