δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

«Δολοφονική» η επίθεση σύμφωνα με τους μπάτσους!


To A.T. Ομονοίας, που εδώ και χρόνια ξέρουμε τι κολαστήριο είναι,

που οι καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και βασανισμούς κρατουμένων δε σταματούν ποτέ,

που έβαζαν Πακιστανούς κρατούμενους να χτυπούν ο ένας τον άλλον ενώ οι μπάτσοι τραβούσαν βίντεο,

που χτυπούσαν με γκλοπ στο κεφάλι τον αναίσθητο Ζακ δίνοντας του τη χαριστική βολή..

Αυτό το Αστυνομικό Τμήμα, τολμάει να καταγγέλλει «δολοφονικές» επιθέσεις και να δημοσιεύει φωτογραφίες με γρατζουνιές, στα χέρια.

Και κάτι πατούσες που, ποιο είναι το πρόβλημα τους τέλος πάντων, πέρα από το ότι είναι οι ασχημότερες της χώρας;

Ίσως έσπασε κάποια παρανυχίδα..

Στις 8:50, το βράδυ της Δευτέρας, περίπου πενήντα άτομα προσέγγισαν το Α.Τ. και πέταξαν πέτρες και μολότοφ κατά των μπάτσων που βρισκόταν εκεί.

Η επίθεση έγινε ανήμερα της εφαρμογής του προγράμματος εμφανούς αστυνόμευσης «ΠΕΡΣΕΑΣ», που περιλαμβάνει ένα πλέγμα αστυνομικών περιπολιών, με βασική φιλοσοφία δράσης την «αποτρεπτική παρουσία της αστυνομίας και την πρόληψη της παραβατικότητας»..

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν λόγο για «δολοφονική επίθεση»..

Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο «401» νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

Αλλά ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους!

«Μπαχαλάκηδες» και «χαϊδεμένους» βλέπει η Ένωση Αστυνομικών πίσω από την επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών :

«Όλοι αύριο Τρίτη ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας γα την δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας. Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους "γνωστούς και χαϊδεμένους" εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν. H Ένωση Αθηνών αύριο (σ.σ. σήμερα) 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη "επιτυχημένη" μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι' αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη».

Σαν να μην έφτανε όλο το σόου των μπάτσων, προχώρησαν σήμερα το πρωί σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Επιπλέον, σήμερα το πρωί το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για συμπαράσταση!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για στοχοποίηση «από οργανωμένες συμμορίες» και «φαινόμενα βίας που θέτουν σε κίνδυνο τους άντρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.» εγκαθιδρύοντας «ένα συνολικό αίσθημα ανασφάλειας» για να δηλώσει ότι αυτά «θα παταχθούν την επόμενη μέρα», όταν το κόμμα του γίνει κυβέρνηση, ώστε ένα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ακόμα, ο Μητσοτάκης υποστήριξε ότι έπρεπε να μαθευτεί η δική του «παρουσία για να ευαισθητοποιηθεί η πολιτική ηγεσία» προσθέτοντας ότι «κάποιοι περιμένουν να καούν κάποιοι αστυνομικοί για να ευαισθητοποιούν επιτέλους».

Τέλος, προέτρεψε την υπουργό Προστασίας του Πολίτης, Όλγα Γεροβασίλη, «να πεταχτεί στο Πολυτεχνείο» ώστε να δει τις εικόνες «που ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό»!

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ