δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Ποιον δουλεύεις πάλι ρε Άδωνι;


«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της Καθημερινής, Πάσχο Μανδραβέλη.

Ο λόγος της κόντρας που απασχολεί έντονα τα social media, είναι η τοποθέτηση «δασκάλας» της σχολής «Ελληνική Αγωγή» του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Βασιλεία Στεργιοπούλου: «Ο Άριος, είναι ο Έλληνας, άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την Αρία φυλή και κάποιοι άλλοι»!!!

Το παραλήρημα της εν λόγω κυρίας, αφού κυκλοφόρησε σε βίντεο, προκάλεσε εύλογα τις αποδοκιμασίες των χρηστών του διαδικτύου.

Αυτή τη φορά, όμως, είδαμε και αντιδράσεις από ανθρώπους, οι οποίοι πολιτικά στηρίζουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ένας από αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν δημοσίως, ήταν ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στο twitter, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της δασκάλας του Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και τη "σχολή" του:

«Αυτό δεν είναι Ελληνική Αγωγή @AdonisGeorgiadi Είναι βλακώδης και δυσώδης αγωγή».

Στη συνέχεια, έξαλλος ο Α. Γεωργιάδης του απάντησε:

«Απορώ πραγματικά πώς τσίμπησες Εσυ!Η κυρία κάνει μια ελεύθερη ομιλία, οποίος θέλει ακούει, οποίος θέλει όχι. Αυτές οι απόψεις περί παλαιοντολογίας είναι γνωστές σε όσους ασχολούνται χρόνια και αποτελούν αντικείμενο διαμάχης επιστημονικής (βλ Άρης Πουλιανός) λογοκρισία θα κάνουμε;»

Και αμέσως μετά έλαβε την απάντηση από τον δημοσιογράφο:

«Καλά και ο Σώρρας ελεύθερος είναι να μιλήσει κι εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα ζητήσει λογοκρισία. Αυτό δεν σημαίνει ότι του δώσω και βήμα να τα πει.

«Το δικαίωμα κάποιου να ομιλεί δεν συνιστά υποχρέωσή μας να τον πάρουμε στα σοβαρά» (Χάμπερτ Χάμφρεϊ)»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον σάλο που ξέσπασε απέλυσε την Βασιλεία Στεργιοπούλου, όμως προέβη σε αυτή την κίνηση μόνο εφόσον έγιναν γνωστά τα όσα δίδασκε.

Εξάλλου, είναι φανερό από την πρώτη του απάντηση, ότι είχε όλη την «καλή διάθεση» να καλύψει τη Στεργιοπούλου.

Ουσιαστικά, η μόνη πραγματικότητα είναι ότι όσο στην σχολή του Άδωνι διδάσκονταν τέτοιου είδους απαράδεκτες και φιλοναζιστικές απόψεις, δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα ήρθε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα, σε εκπομπή του στις 5.10.2017, παρουσίασε τη Βασιλεία Στεργιοπούλου, αναφέροντας ότι πρόκειται για «ειδικευμένη» στα ζητήματα αυτά.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, ο να προβάλει και τα βιβλία της συνεργάτιδάς του, εκθειάζοντάς την.

Ποιον δουλεύεις πάλι ρε Άδωνι;

#ΑΔΩΝΙΣΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ