δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Όσο η αστυνομία τον έψαχνε, εκείνος έγραφε για τον Ζακ στο τουίτερ - Αυτός είναι ο 55χρονος μεσίτης


Το δεύτερο άτομο που εμφανίζεται στα βίντεο να κλωτσάει στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία για μέρες, όλο το Σαββατοκύριακο έγραφε για το περιστατικό από τον λογαριασμό του στο τουίτερ!!!

Συγκεκριμένα, μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, απαντούσε και σχολίαζε πολλές αναρτήσεις, οι οποίες μιλούσαν για τον Ζακ, ενώ έκανε και δικές του.

Τις αναρτήσεις τις διέκοψε την Κυριακή, μόλις έγινε γνωστό ότι αναζητείται από την αστυνομία.

Στο τουίτερ καθύβρισε το θύμα του.

Μάλιστα, υπερασπιζόταν τα δύο άτομα που τον κλωτσούσαν λίγο πριν πέσει νεκρός, μιλώντας για εκείνους στο γ΄ πληθυντικό...

Μετά την σύλληψη του, έκανε δηλώσεις στα κανάλια, όπου είπε τις ίδιες ακριβώς φράσεις με εκείνες που έγραφε το περασμένο Σαββατοκύριακο: ότι ο Ζακ «βρισκόταν σε επιθετικό αμόκ» και ότι εκείνον που λυπάται περισσότερο είναι ο 74χρονος κοσμηματοπώλης, του οποίου είχαν ανοίξει το μαγαζί 3 φορές.

Κοιτάζοντας το προφίλ του 55χρονου μεσίτη στο τουίτερ, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι πρόκειται για έναν ομοφοβικό και σεξιστή άνθρωπο, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία εκφραζόταν αισχρά κατά των ομοφυλόφιλων.

Ακόμα είχε ταχθεί υπέρ της επίθεσης στον Μπουτάρη και έκανε και χιούμορ για αυτό ...ο κατά τ' άλλα φιλήσυχος όπως δηλώνει.

Μόλις του αποκαλύψαμε ότι γνωρίζουμε την ταυτότητα του, έκλεισε τον λογαριασμό.