δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Ο Πορτοσάλτε ομολογεί «χωρίς ξύλο»!


Οκ, έχουμε αρχίσει να βεβαιωνόμαστε ότι σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάποιος κρυφός όρος ότι για να στηρίζεις δημόσια τη ΝΔ πρέπει να είσαι ηλίθιος.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Χθες, στην επέτειο, δηλαδή, των 5 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλο Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, όπως και κάθε χρόνο πολύς κόσμος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ με τη λεζάντα «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».

Τότε, 18 Σεπτεμβρίου 2013, το πρωί μετά τη δολοφονία, στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για την δολοφονία, με δημοσιογράφο του σταθμού να λέει:

«Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο»!

Αμέσως μετά, στην εκπομπή «Τώρα», παρενέβη τηλεφωνικά φίλος του Παύλου Φύσσα, ξεφτίλισε τον ΣΚΑΙ on air για τις γελοιότητες περί συμπλοκών για την μπάλα και τον έκοψαν!

Ο Πορτοσάλτε, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε όσους σχολίασαν αρνητικά και ευτυχώς έχουν ακόμα μνήμη και θυμούνται τα αίσχη του ΣΚΑΙ, σχετικά με την δολοφονία.

Έτσι, προσπαθώντας να καλύψει το ΣΚΑΙ, επέρριψε την ευθύνη στο «ελεγχόμενο από το Μαξίμου» Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Βέβαια προφανώς ξέχασε ότι στο Μαξίμου εκείνη την περίοδο βρισκόταν ο Αντώνης Σαμαράς και η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ!

Αλλά ακόμα και σε εκείνο το πρώτο δημοσίευμα του ΑΠΕ, γίνεται λόγος και για πολιτική αντιπαράθεση, οπότε έτσι κι αλλιώς η πηγή του είναι άκυρη!

Ακόμα, ο Πορτοσάλτε, ξέχασε ότι την επομένη της δολοφονίας ο ίδιος είχε καλεσμένο τον Κασιδιάρη στο ραδιόφωνο, όπου τον συμβούλευσε «να βρουν τρόπο να μην τους πιάνουν στο στόμα τους»...

Φυσικά οι γελοιότητες του ΣΚΑΙ, δεν σταματούν εκεί, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει τον θάνατο του Φύσσα με αισχρό τρόπο.

Όπως για παράδειγμα:

Παύλος Τσίμας, Μάιο; 2018:

«Δηλαδή, εάν γιαουρτώνουμε τον Πάγκαλο είναι καλό, ενώ εάν μαχαιρώνουμε τον Φύσσα είναι κακό; Δε λέω βέβαια ότι είναι το ίδιο, αλλά η βία είναι βία».

Μπογδάνος, Νοεμβριος 2015:

«Ο Ρουπακιάς είναι ένα ράκος σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Τη Μάγδα Φύσσα την έχουν ακόμα λυτή...»

#ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ #ΣΚΑΙ #ΠΑΥΛΟΣΦΥΣΣΑΣ