δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Μετανάστης δέχθηκε φασιστική επίθεση στον Ασπρόπυργο με σιδερογροθιά


Η Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος καταγγέλλουν ότι ένας μετανάστης εργάτης δέχτηκε επίθεση από φασιστοειδή με σιδερογροθιά.

Η επίθεση όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη στις 6.30μμ.

Τρία σωματώδη άτομα, περικύκλωσαν τον εργάτη ξυλουργό Ασίφ Χουσείν την ώρα που πήγαινε προς το σπίτι του, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Όπως σημειώνουν τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ:

«Ενώ ήταν διασκορπισμένοι, ο ένας ήρθε από πίσω του και του έσφιξε τα χέρια ενώ ένας άλλος άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο με σιδηρογροθιά. Ο τρίτος τον χτυπούσε στα πλευρά και το κεφάλι»...

Όπως είναι γνωστό στην περιοχή έχουν αναφερθεί από το 2016 περίπου 60-70 επιθέσεις.

Οι νεοναζί συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι...

Πρόκειται για συνέχεια των επιθέσεων της ίδιας φασιστικής ομάδας για την οποία έχει κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά.

Βέβαια, φυσικά εφόσον μιλάμε για φασίστες, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να επιτίθενται ξανά και ξανά.

Μάλιστα, υπάρχουν καταγγελίες ότι αυτά γίνονται με την ανοχή της αστυνομίας της περιοχής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σε άλλη μία ρατσιστική επίθεση προχώρησαν οι γνωστοί φασιστοειδής τραμπούκοι της Γκορυτσά Ασπροπύργου την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη στις 6.30μμ. Τρία άτομα, με εμφανή την σωματική εκγύμναση, περικύκλωσαν τον εργάτη ξυλουργό Ασίφ Χουσείν ενώ πήγαινε προς το σπίτι του, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ ανάμεσα στο Φαρμακείο και την καφετέρια Ντόλς. Ενώ ήταν διασκορπισμένοι, ο ένας ήρθε από πίσω του και του έσφιξε τα χέρια ενώ ένας άλλος άλλος άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο με σιδηρογροθιά. Ο τρίτος τον χτυπούσε στα πλευρά και το κεφάλι.

Πρόκειται για συνέχεια των επιθέσεων της ίδιας φασιστικής ομάδας για την οποία έχει κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά. Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι φασίστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να επιτίθενται ξανά. Απαιτούμε να συλληφθούν οι φασίστες και να φτάσει επιτέλους η υπόθεση στα δικαστήρια ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες. Όσο η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν ολοκληρώνεται, τόσο αποθρασύνονται οι φασίστες. Είναι θράσος, παραμονές της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα να βγαίνουν οι φασίστες και να χτυπάνε εργάτες. Καλούμε σε συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30μμ στο Κερατσίνι, στο μνημείο του Παύλου Φύσσα , πέντε χρόνια από την δολοφονία του».

#ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ