δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Οι «αντιεξουσιαστές» με τις ελληνικές σημαίες του Σκάι!


Άλλο ένα μάθημα δημοσιογραφίας παρέδωσε το ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής στο δελτίο ειδήσεων.

Αυτή τη φορά, σε ρεπορτάζ, μετέδωσε ότι στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, αντιεξουσιαστές με ελληνικές σημαίες (λολ) επιτίθενται «κατά κύματα στα ΜΑΤ»!

Ναι, καλά ακούσατε.

Το ΣΚΑΙ, λοιπόν, δεν είδε ούτε ακροδεξιούς, ούτε τις γελοιότητες με τις εικόνες της Παναγίας και τα κατεβασμένα παντελόνια, αλλά κατάφερε ανάμεσα τους να διακρίνει αντιεξουσιαστές!

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ, αναφέρθηκαν τα εξής:

«Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε χθες η παραλία της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτίθεται με κροτίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά κύματα στις συγκεντρωμένες δυνάμεις των ΜΑΤ»!

Βέβαια, η κάμερα συνέχιζε να δείχνει πλάνα, από τα επεισόδια στην παραλία της Θεσσαλονίκης, που ως γνωστόν εκεί γινόταν μόνο το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Επιπλέον, στα πλάνα υπάρχουν παντού ακροδεξιοί, οι οποίοι κρατούν ελληνικές σημαίες, γεγονός που όπως και να το κάνεις δεν το λες και χαρακτηριστικό του αντιεξουσιαστικού χώρου!!!

Μάλιστα, φρόντισαν να ενημερώσουν και στην λεζάντα ότι επρόκειτο για αντιεξουσιαστές, μην τυχόν και δεν το έπιασε κανείς με την πρώτη, γράφοντας σε αυτήν: «Κατά κύματα οι επιθέσεις των αντιεξουσιαστών στα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη»!

Σε ένα μοναδικό σημείο, αναφέρθηκε ο όρος «ακροδεξιοί», αλλά και πάλι αφού τους χαρακτήρισε λίγο πριν ο δημοσιογράφος ξανά αντιεξουσιαστές!

«Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και καφέ της παραλίας (…), επίθεση ακροδεξιών, που είχαν παρεισφρήσει στο συλλαλητήριο, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης».

Πάντως, στο αντίστοιχο ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε το μεσημέρι στο ΣΚΑΙ, δεν υπήρξε κανένας χαρακτηρισμός περί ακροδεξιών ή αντιεξουσιαστών και αναφέρονταν στους φασίστες ως «ομάδες διαδηλωτών»...

Σε κάθε περίπτωση δύο είναι τα τινά:

Είτε στον ΣΚΑΙ, είναι όλοι καθυστερημένοι και δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές, είτε -και πιθανότερο- έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι απευθύνονται σε καθυστερημένους και δεν τηρούν ούτε καν τα προσχήματα, πλέον, στην προπαγάνδα που σερβίρουν κάθε μέρα.

#ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ #ΣΚΑΙ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ