δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Μυτιλήνη: Φασίστες επιτέθηκαν σε εννιάχρονη επειδή την πέρασαν για προσφυγόπουλο


Φασιστική επίθεση σημειώθηκε στην Μυτιλήνη εναντίον εννιάχρονης, που την πέρασαν για προσφυγοπούλα... επειδή φορούσε μαντήλι.

Αν οι φασίστες δεν ήταν επικίνδυνα δίποδα ανθρωποειδή, τα σκουπίδια του πλανήτη και η ντροπή του ανθρώπινου είδους, θα ήταν για γέλια.

Όμως, δεν είναι, καθώς, όχι μόνο επιτίθενται ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά πλέον, προχωρούν σε επιθέσεις ανήλικων, μόνο στην υποψία ότι μπορεί να μην είναι Έλληνες.

Στο κορίτσι, ελληνικής καταγωγής, που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, επιτέθηκαν 4 άνδρες, στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου.

Οι φασίστες μόλις είδαν το κορίτσι στην εκκλησία, σκέφτηκαν ότι μολύνει τον ιερό τους χώρο μία μικρή μουσουλμάνα (λόγω μαντηλιού), και αποφάσισαν να της επιτεθούν.

Επαναλαμβάνουμε, τέσσερις ενήλικες άνδρες επιτέθηκαν σε ένα εννιάχρονο κορίτσι...

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μπάτσοι δεν προχώρησαν αυτεπάγγελτα στην προσαγωγή των τεσσάρων φασιστοειδών, γεγονός πέρα για πέρα απαράδεκτο.

Η αστυνομία, παρόλο που κάλυψε αισχρά τους φασίστες, για τα μάτια του κόσμου «επελήφθη του γεγονότος» και έτσι οι τέσσερις αναγκάστηκαν να «ζητήσουν συγγνώμη» από την οικογένεια του κοριτσιού.

Η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε εναντίον τους μήνυση, προφανώς, φοβούμενη να αντιπαρατεθεί με τους φασίστες της Λέσβου.

Όπως είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα, στα χωριά της Γέρας έχουν συγκροτηθεί οργανωμένες διαδικτυακά, αυτοαποκαλούμενες «ομάδες περιφρούρησης», ώστε να εξασφαλίσουν την καθαρότητα της ελληνικής φυλής!

Οι ρατσιστές της Λέσβου ελέγχουν τα σπίτια των χωριών για την πιθανότητα εγκατάστασης αιτούντων άσυλο σε αυτά.

Μάλιστα σε μια περίπτωση, όπου η αστυνομία ήταν παρούσα (!), εκκένωσαν ένα σπίτι στο οποίο στεγάζονταν δυο Τσέχες αλληλέγγυες και πέντε Αφρικανοί αιτούντες άσυλο.

Η κατάσταση στη Λέσβο έχει ξεφύγει, ενώ αλλεπάλληλες ρατσιστικές επιθέσεις σημειώνονται εδώ και καιρό.

Στις αρχές του μήνα, άγνωστοι βανδάλισαν και κατέστρεψαν το μνημείο για τους νεκρούς πρόσφυγες στη Θέρμη της Λέσβου. Οι βάνδαλοι εξαφάνισαν ακόμη και την τσιμεντένια βάση του μνημείου, ενώ οι κάτοικοι αναφέρουν ότι πλαστικά τμήματα του μνημείου επέπλεαν στη θάλασσα τις προηγούμενες ημέρες. Το μνημείο είχε στηθεί πριν 6 χρόνια, για να τιμήσει τα θύματα των ναυαγίων, των οποίων οι σοροί είχαν ξεβραστεί.. Μάλιστα, το δίκτυο «Welcome to Europe», οργάνωνε εκεί τελετή μνήμης από τον Οκτώβριο του 2013. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι τον Νοέμβριο, το μνημείο είχε βανδαλιστεί ξανά, όταν πέταξαν πάνω του μαύρη μπογιά, ώστε να σβηστούν τα ονόματα των νεκρών προσφύγων.

Χθες, έγινε γνωστό ότι υπήρξε ανάληψη ευθύνης της βεβήλωσης από την φασιστική, εθνικιστική συμμορία «Κρυπτεία».

[Φωτογραφία Αρχείου]

#ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ #ΜΥΤΙΛΗΝΗ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ