δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Τρομοκρατούν τον Πορτοσάλτε με μαρκαδόρους!


Ο «δημοσιογράφος» της καρδιάς μας καταγγέλλει δημοσίως ότι δέχεται «φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου» και εννοεί ότι έγραψαν στην είσοδο της πολυκατοικίας του με μαρκαδόρο!

Τη φωτογραφία με το μήνυμα προς τον ίδιο ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει επιθέσεις και απειλές κατά του ίδιου, της οικογένειάς του και γειτόνων του!

Επιπλέον έκανε λόγο για αναρτήσεις χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου του και συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία όπου μένουν αλλά και σε άλλες της γειτονιάς τους, αρχίζοντας σταυροφορία για την τάξη και την ασφάλεια!

Συγκεκριμένα σε μία από τις δημοσιεύσεις που έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ανέφερε:

«Φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου δεχόμαστε εγώ και η οικογένεια μου τα τελευταία 24ωρα με:

Αναρτήσεις Υπηρεσίας 0,60€ χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου μου Συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία καθως κ σε γειτονικές.

Προς Υπ.ΠΡΟΠΟ:

Η Ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;..»

Για τον μεγαλοδημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και καταγγέλλει ότι του τη στερούν, λόγω επιθέσεων που δέχεται με μαρκαδόρους.

Η τρομοκρατία για τον Πορτοσάλτε, είναι, λοιπόν, οι μαρκαδόροι και όχι η Χρυσή Αυγή...

Ας θυμηθούμε τις συμβουλές του Πορτοσάλτε στον Κασιδιάρη, λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου των φασιστών της Χρυσής Αυγής, όταν ο δημοσιογράφος έλεγε: «Πρέπει να βρείτε και εσείς έναν τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους...»

Με το ζήτημα, ασφαλώς, ασχολήθηκε όλη η δεξιά, καταδικάζοντας και εκφράζοντας αποτροπιασμό!

Πρώτος και καλύτερος (και σιγά μην έχανε), ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να καταδικάσει την «επίθεση» (λολ), γράφοντας ότι πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης: «Η επίθεση των "γνωστών/αγνώστων" έξω από την πόρτα του σπιτιού του @ArisPortosalte αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης σε δημοσιογράφο και ξεκάθαρη απειλή κατά της οικογενείας του. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να επέμβει και η ΕΛΑΣ να τον προστατεύσει και μαζί του την Δημοκρατία».

Στο θέμα παρενέβη και η Νέα Δημοκρατία, με ένα υστερόγραφο σε ανακοίνωσή της, αναφέροντας:

«Η χθεσινή επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του».

Φυσικά, οι χρήστες του μέσου δεν άφησαν ασχολίαστη την τρομοκρατική επίθεση (!) που δέχτηκε ο δημοσιογράφος!

#ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ #ΣΚΑΙ