δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Πίσω στη φυλακή ο Φλώρος!


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ακυρώθηκε το βούλευμα αποφυλάκισης του επιχειρηματία από την Εισαγγελία.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας, έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε το μεσημέρι της Παρασκευής κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ.Σοφουλάκης και έτσι ο Άρης Φλώρος επιστρέφει ξανά στη φυλακή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία, με το διατακτικό του βουλεύματος ακυρώνεται το βούλευμα που είχε διατάξει την υφ΄ όρων απόλυση του και διατάσσεται η άμεση σύλληψή του.

Νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής ο Φλώρος είχε εντοπιστεί στη Βούλα και είχε προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για «διασφάλιση διαφυγής», καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως ενόψει της έκδοσης του βουλεύματος ο 39χρονος επιχειρηματίας ήταν «ύποπτος φυγής».

Έτσι ο Αρ. Φλώρος θα επιστρέψει στις φυλακές, καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών, ενώ λίγες μέρες πριν είχε αφεθεί ελεύθερος για λόγους υγείας και ποσοστό αναπηρίας 67%!!!!

Τι προηγήθηκε της σύλληψης:

Από την στιγμή της είδησης της αποφυλάκισης του Φλώρου, με την αστεία δικαιολογία της δήθεν αναπηρίας, είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, με τους χρήστες του διαδικτύου να ασχολούνται έντονα με το ζήτημα.

Ήταν φανερό εξαρχής, ότι κάποια κομπίνα είχε στηθεί για την αποφυλάκιση του δήθεν άρρωστου Φλώρου, όμως σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που «καίνε» τον επιχειρηματία και αφήνουν πολλά ερωτηματικά για το πως κατάφερε να βγει τελικά από την φυλακή.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες μέρες, και μετά την δημόσια κατακραυγή για την αποφυλάκιση, ο επικεφαλής της εισαγγελίας Ευβοίας είχε ζητήσει όλα τα στοιχεία της υφ' όρων απόλυσης Φλώρου για να μελετήσει το ενδεχόμενο έφεσης.

Στην συνέχεια παρέλαβε τον φάκελο από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέταξε έρευνα για την αποφυλάκιση Φλώρου.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου το μεσημέρι έγιναν γνωστές οι παρατυπίες στα έγγραφα, οι πλαστές υπογραφές, οι αναρμόδιοι γιατροί που δεν είχαν ρόλο να υπογράψουν για την αποφυλάκιση και όμως το έκαναν, καταγγελίες κ.α. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Συγκεκριμένα, η γιατρός που φέρεται να έχει υπογράψει τη γνωμάτευση με βάση την οποία είχε αποφυλακιστεί ο επιχειρηματίας, έκανε λόγο για πλαστογράφηση της υπογραφής της, ενώ μάλιστα συμπλήρωσε ότι ουδέποτε εξέτασε ή έστω συνάντησε τον επιχειρηματία!

#ΣΚΑΝΔΑΛΑ #ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ