δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Μαύρη ζωή που κάνουμε εμείς οι απατεώνες


Αποφυλακίστηκε επικαλούμενος λόγους υγείας ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος εξέτιε στη φυλακή ποινή κάθειρξης 21 ετών, από τον Φεβρουάριο του 2017, για κατηγορίες σχετικά με το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power.

Συγκεκριμένα, 39χρονος επιχειρηματίας αποφυλακίστηκε καθώς έγινε δεκτή η σχετική αίτηση αποφυλάκισης του για λόγους υγείας.

Ο Φλώρος διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας άνω του 65% - ΛΟΛ- και ειδικότερα ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει κρίσεις επιληψίας και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα, όπως αυτοκτονικό ιδεασμό -ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ- και αυτοί ήταν και οι λόγοι τελικά που έγινε δεκτή η σχετική αίτηση αποφυλάκισης του.

Το σκάνδαλο Energa – Hellas Power

Ο Αριστείδης Φλώρος και ο Βασίλης Μηλιώνης, κατηγορούνται ότι υπεξαίρεσαν περίπου 255 εκατομμύρια ευρώ, μέσω των ιδιωτικών εταιρειών παροχής ρεύματος που είχαν στήσει (Φλώρος – Energa, Μηλιώνης – Hellas Power).

Τα δύο λαμόγια δεν κατέβαλλαν ποτέ στο κράτος το χαράτσι και άλλα τέλη τα οποία βέβαια εισέπρατταν κανονικά από τους περίπου 200.000 πελάτες τους, ενώ υπεξαίρεσαν και ξέπλυναν μαύρο χρήμα.

Για τις παραπάνω κατηγορίες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο και καταδίκασε τον Φλώρο σε κάθειρξη-ποινή φυλάκισης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power έχουν καταδικαστεί επίσης ο πατέρας του, Αχιλλέας Φλώρος, σε ποινή κάθειρξης 14 ετών κατά συγχώνευση και χρηματική ποινή 1.000.000 ευρώ για τα ίδια αδικήματα, ενώ ο Βασίλης Μηλιώνης σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση.

Εννοείται βέβαια ότι ο Μηλιώνης οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς έφαγε 10 χρόνια ποινή μεν, με αναστολή δε, για να μην χάσει και τη Μύκονο.

Πάντως ο άνθρωπος φαίνεται να μετάνιωσε πικρά, αυτή τη νεανική του τρέλα.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο Αρ. Φλώρος τον περασμένο Μάρτιο κρίθηκε ένοχος μαζί με δύο βαρυποινίτες (οι οποίοι φέρονται ως αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου) για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου του Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.

Η εκτέλεση της ποινής του έχει ανασταλεί μέχρι την εκδίκασή της σε δεύτερο βαθμό.

Οι δύο κακοποιοί βαρυποινίτες, όταν ανακρίθηκαν από την αστυνομία, υπέδειξαν τον επιχειρηματία ως το άτομο που τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 300.000 ευρώ προκειμένου να δολοφονήσουν τον δικηγόρο.

Είναι ωραία τελικά η ζωή αν είσαι λαμόγιο, απατεώνας, δολοφόνος!

#ΣΚΑΝΔΑΛΑ #ΦΥΛΑΚΕΣ #ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ