δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Είναι ο Χριστιανισμός ηλίθιοι...


Δεν έχασε την ευκαιρία ο χρυσαυγίτης τραγόπαπας Αμβρόσιος να ανοίξει τον οχετό και να ξεράσει εν μέσω αυτής της εθνικής τραγωδίας φασισμό και σκατοψυχιά, αποδεικνύοντας μία ακόμα φορά ποιοι είναι οι «εκπρόσωποι του Θεού»...

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας, λοιπόν, υποστήριξε πως για τις πυρκαγιές που σάρωσαν τη χώρα και άφησαν πίσω δεκάδες νεκρούς αλλά και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, ανθρώπους κατεστραμμένους και δάκρυα σε ολόκληρη την Ελλάδα, υπεύθυνος είναι ο Τσίπρας και το Επιτελείο του, αλλά όχι για τους λόγους που φαντάζεται κανείς, αλλά εξαιτίας της αθεΐας τους.

Συγκεκριμένα, σε κείμενο που έγραψε στην προσωπική του σελίδα, ο Αμβρόσιος υποστήριξε ότι η ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η χώρα οφείλεται στην οργή του Θεού, επειδή ο πρωθυπουργός της χώρας είναι άθεος.

Μάλιστα επικαλέστηκε παραδείγματα από την Καινή Διαθήκη για να υποστηρίξει τα λεγόμενα του, αναφέροντας:

«Σε καιρούς αποστασίας από το δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστιες λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύννεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!»

Συνεχίζοντας το θρησκευτικό του παραλήρημα, είπε ότι ο Χριστός προκαλεί καταστροφές για να οδηγήσει τους Χριστιανούς στην αγκαλιά του (!!!), ενώ τόνισε ότι είναι σημάδι του Θεού πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από τα Γεράνια Όρη:

«Ο Χριστός μας, προκειμένου νά μας οδηγήσει στην μετάνοια και στην αγκαλιά Του, μας παρέχει μηνύματα για την επιστροφή μας με τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα! Μας αφήνει να γίνουμε έρμαια και θύματα των φυσικών καταστροφών, μήπως και συνέλθουμε! Αλλοιώς η καταστροφή του κόσμου θα είναι το αποτέλεσμα!

Αδελφοί Ιεράρχες, μας ακούτε; Ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι άλλοι άθεοι Συνεργάτες του είναι οι υπαίτιοι της γενικής καταστροφής! Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια 'Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού!»

Σας να μην έφταναν όλα τα προηγούμενα, ο τραγόπαπας κατέληξε να απειλεί τους Έλληνες, οι οποίοι όσο απομακρύνονται από τα θεία, καλά θα κάνουν να περιμένουν και άλλα δεινά που θα τους προκαλέσει ο ύψιστος, εξαιτίας της αγάπης του για μας:

«Όσο περισσότερο οι Έλληνες απομακρύνονται από τό δρόμο του Θεού, τόσο και περισσότερες φυσικές καταστροφές μας περιμένουν! Τόσο και περισσότερο θα αυξάνεται το “ασύμετρο μέτωπο”, όπως επί λέξει είπεν ο Πρωθυπουργός! ΑΛΛΑ ενώ είπε πολλά για την βιβλική καταστροφή και το ασύμετρο μέτωπο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!

Αλέξιε Τσίπρα, χωρίς τη βοήθεια του Θεού, δεν λύνονται τα προβλήματα του “ασύμετρου φαινομένου” Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις! Μιά ικεσία, όπως η πρόταση “Σώσε μας, Παναγία μας”, θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση! Αίσχος, κύριε Τσίπρα, καταστροφέα της Ελλάδος! Αίσχος! Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται! 'Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός! Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός!».

Μπορεί οι παραπάνω δηλώσεις να προκαλούν στο άκουσμα τους, οργή, αγανάκτηση, μίσος για όποιον τις ξεστόμισε, όμως δεν είναι λόγια του Αμβρόσιου απλά τα παραπάνω.

Είναι η Βίβλος. Είναι το μίσος και η εκδικητικότητα της θρησκείας, της εκκλησίας, των παπάδων, του θρησκευόμενου κυρ Παντελή, που καταριούνται τους άθεους και υπόσχονται τιμωρίες για εκείνους.

Ο Αμβρόσιος δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνει ολόκληρη η εκκλησία από τότε που εδραιώθηκε ο χριστιανισμός. Εργαλειοποιεί τον θεό που οι ίδιοι κατασκεύασαν για να κατευθύνει το μίσος εκεί που θέλει.

Αποσπάσματα από τη Βίβλο:

#ΕΚΚΛΗΣΙΑ #ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ