δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Φιέστες ετοιμάζει ο Σύριζα για την έξοδο από τα μνημόνια!


Αν δεν πάτε διακοπές φέτος, μην ανησυχείτε, η κυβερνησάρα μας φρόντισε για εσάς και ξεκίνησε ήδη να στήνει ιβέντς και πανηγύρια!

Όχι μόνο με μία, αλλά με δύο (τουλάχιστον) φιέστες, ετοιμάζεται να γιορτάσει ο Σύριζα την έξοδο από τα μνημόνια!

Το κυβερνητικό επιτελείο ετοιμάζεται να το γιορτάσει (!), λοιπόν, μετά τις 20 Αυγούστου.

Η μία φιέστα θα πραγματοποιηθεί στο Καστελόριζο, για συμβολικούς λόγους, εφόσον από εκεί είχε ανακοινώσει την είσοδο της Ελλάδας στα Μνημόνια το 2010, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Επιπλέον, το νησί είχε επισκεφθεί ο Τσίπρας στις 17 Απριλίου, όπου κατά την επίσκεψή του δήλωνε τότε ότι θα επιστρέψει με την έξοδο από το Μνημόνιο:

«Δεν θα αφήσουμε την κακή πινελιά, που από ατύχημα -θέλω να πιστεύω- δόθηκε σε αυτόν τον τόπο, με το διάγγελμα των κακών μαντάτων του μνημονίου.

Δεσμεύομαι ότι τη μέρα που θα βγαίνουμε -και τυπικά- από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, θα είμαι εδώ μαζί σας. Όχι για διάγγελμα, αλλά για να γιορτάσουμε και να ατενίσουμε το μέλλον του τόπου με περισσότερη αισιοδοξία. Σας ευγνωμονούμε».

Φυσικά, τέτοια καλά μαντάτα δεν είναι δυνατόν να εορταστούν μόνο μία φορά και μάλιστα στο Καστελόριζο, αλλά ετοιμάζεται ακόμα μία φιέστα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πνύκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πολιτικά κουτσομπολιά που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες η εκδήλωση στην Αθήνα θα είναι πανηγυρική.

Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να παρουσιάσει το «άπαιχτο» πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα, ενώ καλεσμένοι θα είναι «κορυφαίοι» Ευρωπαίοι πολιτικοί και πρωθυπουργοί.

Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση έχει πολλούς λόγους (!) να γιορτάσει, καθώς αυτές δεν είναι οι μοναδικές φιέστες του 2018.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούνιο. φιέστα της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, με αφορμή τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος, μετά το Eurogroup του προηγούμενου μήνα, όπου μάλιστα ο Τσίπρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γραβάτα, την οποία στο τέλος έβγαλε σε ένα καλοσχεδιασμένο σκετσάκι!

Ενδεχομένως, οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού πάνε εδώ να «παίξουν» με το στοιχείο της αγωνίας, να αναρωτιέται δηλαδή ο άνεργος και ο χαμηλόμισθος: Θα βάλει στην Πνύκα γραβάτα ο Τσίπρας; Δε θα βάλει; Θα τολμήσει εμφάνιση με παπιγιόν;

Τα ενδεχόμενα είναι τρία:

Είτε οι επικοινωνιολόγοι του Τσίπρα έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψαρώνουν με τα σόου του πρωθυπουργού, ενώ ταυτόχρονα έχουν βαλθεί να τρελάνουν και εμάς τους υπόλοιπους, είτε είναι τόσο γλετζέδες που δε χάνουν ευκαιρία να στήσουν φιέστες, γιορτές και πανηγύρια, είτε κάνουν «κόντρες» με τους επικοινωνιολόγους του Μητσοτάκη.

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα!

#ΣΥΡΙΖΑ #ΤΣΙΠΡΑΣ #ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ #ΜΝΗΜΟΝΙΑ