δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

«Ούτε καν η γυναίκα σου δεν σε συμπαθεί!!!»


Χιλιάδες κόσμος στους δρόμους του Λονδίνου για τον Τραμπ: «Είσαι ανεπιθύμητος, να φύγεις»

Γέμισαν από χιλιάδες πολίτες οι δρόμοι του Λονδίνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη επίσκεψή του ως προέδρου στη Βρετανία και οι Άγγλοι δε δείχνουν και πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 64.000 άνθρωποι είχαν δηλώσει πως θα διαδηλώσουν στο Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις κατά της επίσκεψης.

Οι διαδηλωτές που έδωσαν το παρών στο σημερινό μεγάλο συλλαλητήριο, κρατούσαν πλακάτ με εξαιρετικά ευρηματικά μηνύματα κατά του Τραμπ και των πολιτικών του.

Μερικά από τα μηνύματα ήταν:

«Dump Trump» (Να ξεφορτωθούμε τον Τραμπ)

«Κράτα τα μικροσκοπικά χέρια σου μακριά από τα δικαιώματα των γυναικών»

«Το Μπέλφαστ λέει όχι στον Τραμπ»

«Ντόναλντ Τραμπ μην ξανάρθεις»

«Όχι στον Τραμπ, όχι στον ρατσισμό. Ναι στους πρόσφυγες!»

«Ούτε καν η γυναίκα σου δεν σε συμπαθεί!!!»

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, απελευθερώθηκε στον ουρανό του Λονδίνου ένα τεράστιο μπαλόνι σε σχήμα μωρού που απεικόνιζε τον Τραμπ!

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ κατάλαβε ότι είναι ανεπιθύμητος στο Λονδίνο και δήλωσε σε εφημερίδα ότι οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις εναντίον του στην πρωτεύουσα και σε άλλες βρετανικές πόλεις, τον έκαναν να αισθανθεί ότι δεν τον θέλουν εκεί και γι αυτό τον λόγο αποφεύγει το Λονδίνο όσο μπορεί:

«Φαντάζομαι ότι όταν φουσκώνουν αερόστατα για να με κάνουν να αισθανθώ ανεπιθύμητος, δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πηγαίνω στο Λονδίνο»!

Ο Τραμπ θα μείνει σήμερα μακριά από τις διαδηλώσεις, εφόσον οι συναντήσεις του με την Τερέζα Μέι και τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι προγραμματισμένες εκτός Λονδίνου, για αυτόν ακριβώς το λόγο.

#ΝΤΟΝΑΛΝΤΤΡΑΜΠ #ΤΡΑΜΠ #ΛΟΝΔΙΝΟ