δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Καμμένος και Μπαλτάκος ιδρύουν κόμμα για να σώσουν τη Μακεδονία!


Πατριώτες σωθήκαμε!

Ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Καμμένος ίδρυσαν κόμμα!

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος, και όπως αναφέρουν αναζητούν τους μέλλοντες ψηφοφόρους τους σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το Μακεδονία ξακουστή! Ναι το είπαν!

Βασικό «αφήγημα» του κόμματος δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το: «Πατρίς θρησκεία οικογένεια» και έχουν αρχίσει ήδη οι προτάσεις για όνομα του κόμματος, με επικρατέστερα τα:

«Η σοβαρή Χρυσή Αυγή», «Κύλισε ο τέντζερης» και «Για δες τους πως ταιριάξανε σιτάρι με κριθάρι, ο ένας είναι τα σκ@τ@ και ο άλλος είν' το φτυάρι»!

Το κόμμα των δύο ακροδεξιών ψεκασμένων θα αποτελεί σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ένα πατριωτικό μέτωπο, το οποίο έχει στόχο αφενός (τι άλλο; ) την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας και αφετέρου την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην χώρα, φυσικά μέσω της καταστολής!

Εννοείται, ότι το κόμμα των πατριωτών δε θα μπορούσε να μην βάλει μπροστά στη μάχη και τα εξαπτέρυγα, εφόσον θα υπερασπίζεται την πίστη και θα σταθεί απέναντι στους άθεους και σε όσους τα βάζουν με την εκκλησία μας (sic).

Φήμες λένε ότι η ΝΔ θα βάλει τον Άδωνι να ανεβεί πάνω σε δέντρα και να τραγουδάει μακεδονίτικα άσματα για να μην της φύγουν ακροδεξιοί ψηφοφόροι της.

Και η Χρυσή Αυγή, βέβαια, έχει αρχίσει ήδη να ανησυχεί μην της πάρουν κανένα ούγκανο, και έβαλε τον τελάλη της να περάσει στην αντεπίθεση!

Η ανακοίνωση της ίδρυσης:

«Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨

Και παρά δύναμιν τολμηταί».