δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Κομμουνιστής ανθυπολοχαγός «γλεντάει» τον αμερικανικό στρατό!


Aνθυπολοχαγός εκδιώχθηκε από τον αμερικανικό στρατό, επειδή είναι κομμουνιστής, φοράει μπλουζάκι με τον Τσε και φωτογραφίζεται με την πίσω όψη του πηλικίου του, όπου αναγράφεται το σύνθημα «Ο κομμουνισμός θα νικήσει», με υψωμένη την γροθιά του!!!

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον ίδιο σε προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια και προκάλεσαν εναντίον του κύμα μίσους από εθνικιστές, απειλώντας ακόμη και ότι θα τον δολοφονήσουν.

Την περασμένη Δευτέρα, ο νεαρός ριζοσπάστης φαντάρος, ονόματι Spenser Rapone, υπέβαλε την παραίτησή του, έχοντας δεχτεί επιπλήξεις για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Από τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα, ο στρατός αναγκάστηκε να τοποθετηθεί επίσημα για την περίπτωση του νεαρού κομμουνιστή ανθυπολοχαγού, αναφέροντας ότι:

«Ελήφθησαν τα κατάλληλα μέτρα και ο Spenser Rapone αποχώρησε από τον στρατό»!

Αμέσως μετά την παραίτησή του, ο ίδιος συνέχισε να τους «γλεντάει» ανεβάζοντας ξανά φωτογραφία, στην οποία κάνει την γνωστή χειρονομία στην είσοδο της στρατιωτικής βάσης Fort Drum, με λεζάντα: «Τελευταίος χαιρετισμός».

Ο 26χρονος δήλωσε πλήρως συνειδητοποιημένος για την σύγκρουση του με τον αμερικανικό στρατό, αναφέροντας:

«Θεωρώ τον εαυτό μου επαναστάτη σοσιαλιστή. Θα ενθάρρυνα κάθε στρατιώτη με συνείδηση να καταθέσει τα όπλα και να ενωθεί μαζί μου και με πολλούς άλλους που είναι πρόθυμοι να σταματήσουν να υπηρετούν τους πράκτορες του ιμπεριαλισμού και να έρθουν μαζί μας σε ένα επαναστατικό κίνημα...»

Σε δηλώσεις του, ο νεαρός Spenser Rapone, εξηγεί ότι ήρθε κοντά στον κομμουνισμό, ύστερα από τη θητεία του στο Αφγανιστάν, η οποία τον έκανε να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στον πλανήτη και πως ο κομμουνισμός είναι η μόνη διέξοδος για την ανθρωπότητα.

Για την εμπειρία του στο Αφγανιστάν, ο ίδιος αναφέρει:

«Ήμασταν νταήδες σε μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Έχουμε έναν από τους πιο εξελιγμένους τεχνολογικά στρατούς όλων των εποχών και το μόνο που κάναμε ήταν να στοχοποιούμε, να εισβάλουμε και να τρομοκρατούμε έναν πληθυσμό που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που οι ΗΠΑ ισχυρίζονταν πως ήταν απειλή».