δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

1ο Βραβείο ξεφτίλας 2018 για μία θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ!


Όπως μας ενημέρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, έκλεισε ο κύκλος της αριστερής παρένθεσης που βρισκόταν επί μισό αιώνα και είδε ξανά το φως το αληθινό. Αυτό του φιλελευθερισμού!

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης, ένα τεράστιο: «ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ», πλανιέται πάνω από την χώρα...

«Λοιπόν, παραμυθάκια τέλος... ...μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!»

Μπορεί να χρειάστηκε 50 χρόνια ο Γρηγόρης Ψαριανός για να καταλάβει το λάθος του, όμως ώριμος πλέον και σοφότερος, είναι έτοιμος να πολιτευτεί όπως του αξίζει και να πάει στον Κούλη!

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Twitter, όπου από την Κυριακή ο Ψαριανός, με σειρά από «τιτιβίσματα» αποκήρυξε το αριστερό παρελθόν του (ποιο;;) και παρακάλεσε όποιον τον είχε σε αριστερές «λίστες» να τον σβήσει, ενώ συμπλήρωσε «Είμαι με τον Τσώρτσιλ, τον Σκόμπι και τον Τρούμαν, συνεννοηθήκαμε;» !!!

Φυσικά, όποιος παρακολουθούσε τον λογαριασμό του Ψαριανού, περίμενε από μέρα σε μέρα μία τέτοια ανακοίνωση.

Δεν κρατούσε καν τα προσχήματα, μέχρι να το ανακοινώσει και επίσημα!

Τους τελευταίους μήνες κοινοποιούσε tweets από ακροδεξιούς λογαριασμούς επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν απειλήσει αριστερούς, κομμουνιστές και αναρχικούς, ενώ ο ίδιος είχε ειρωνευτεί και τον Ρουβίκωνα επανειλημμένως.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Ψαριανός αποφάσισε να αποχωρήσει από την αριστερά μετά από 50 χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι επί 50 χρόνια πίστευε ότι είναι αριστερός!

Σε δήλωσή του, ο Ψαριανός, ανέφερε:

«Είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής...

Αν Αριστερά είναι η ΣΤΑΖΙ, η KGB, ο Κουφοντίνας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τσάβες, ο Μαδούρο, εγώ δεν είμαι. Για μένα ο Ομπάμα είναι αριστερός. Για μένα πιο αριστερός είναι ο Μακρόν από τον Ολάντ. Αν στην Ελλάδα υπήρχε ένα κόμμα «τύπου Μακρόν», φιλοευρωπαϊκή χωρίς αστερίσκους, μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική, εγώ θα ήμουν εκεί».

Στην ερώτηση αν θα πάει στη Δεξιά, δεν απαντάει ευθέως και απλά αναφέρει ότι δεν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του δεξιό.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχε και ιδιαίτερους ενδοιασμούς στο να αλλάξει κόμμα.

Έχοντας περάσει, λοιπόν, από ΕΑΡ, Συνασπισμό, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, η επόμενη στάση αναμένεται να είναι η ΝΔ!

Παρακαλούνται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τον λυπηθούν και να του δώσουν μία θέση στα ψηφοδέλτια.

Πόσο ακόμα να ξεφτιλιστεί για να μπει σε αυτά;

#Ψαριανός #ΠΟΛΙΤΙΚΗ