δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Είσαι ναζί γιατί είσαι κότα, ή είσαι κότα γιατί είσαι ναζί;


Το γεγονός ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι κότες το ξέραμε.

Το γεγονός ότι με το που έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη κρύβονται σε υπόγεια, w.c., και χωριά του Μεσολογγίου, για να γλιτώσουν τη σύλληψη, επίσης το ξέραμε.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε, το τι έκανε το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, ο τραμπούκος Κασιδιάρης, για να αποφύγει το αυτόφωρο το 2012;

Αφού χαστούκισε επαναλαμβανόμενα τη Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή, μπουγέλωσε τη Ρένα Δούρου και έβρισε τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του Αντέννα, οι οποίοι προσπάθησαν να του κλείσουν το δρόμο, εξαφανίστηκε και παρέμεινε κρυμμένος, μέχρι τη λήξη του αυτοφώρου, για να μην αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη.

Για τους Χρυσαυγίτες, επίσης ξέραμε πολύ καλά και τις ναζιστικές τους καταβολές και την αγάπη τους για τη Χούντα.

Υποψιαζόμασταν, φυσικά ότι φοβούμενοι τη φυλακή θα απαρνιόντουσαν τον ιερό για εκείνους φασισμό και θα προέβαιναν ακόμα και σε δηλώσεις μεταμέλειας, όπως και έκανε ο Μπαρμπαρούσης χθες, πριν αρχίσει να παίζει «κλέφτες και αστυνόμους» με την ΕΛΑΣ στην εθνική.

Συγκεκριμένα ο νταής, που αρέσκεται να τον αποκαλούν «Κολοκοτρώνη», προέβη σε δήλωση μεταμέλειας και πίστης στη συνταγματική νομιμότητα, ενώ έκανε λόγο για αυθόρμητες δηλώσεις του (!) που έτυχαν εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση. Επιπλέον, χαρακτήρισε γελοιότητες της αναφορές Καμμένου ότι απειλεί το πολίτευμα.

Όπως, φυσικά είδαμε όλοι, οι αυθόρμητες δηλώσεις ίσως δεν ήταν και τόσο αυθόρμητες, εφόσον ήταν γραμμένες σε χαρτί και ο ίδιος έκανε ανάγνωση αυτών, κάνοντας σαρδάμ συνεχώς, στο βήμα της Βουλής.

Προφανώς, ο Μπαρμπαρούσης και αυτοί που του γράφουν τις τοποθετήσεις, των οποίων το εγκεφαλογράφημα είναι μια ευθεία γραμμή, δεν φαντάστηκαν ότι το κάλεσμα σε πραξικόπημα, είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα αυτό της εσχάτης προδοσίας, για το οποίο δεν απαιτείται καν άρση της βουλευτικής ασυλίας και τιμωρείται έως και με ισόβια κάθειρξη.

Η διαγραφή του Μπαρμπαρούση για δήθεν διαφωνία τους με την τοποθέτησή του, ώστε να γλιτώσουν με νομικίστικο τερτίπι, πέρα από γελοία, έρχεται και σε τρομερή σύγκρουση με τις δηλώσεις των ίδιων αυτές τις μέρες.

Ο Κασιδιάρης, ερωτώμενος από δημοσιογράφο, χθες το μεσημέρι για την ομιλία Μπαρμπαρούση, απάντησε:

«Ναι, έτσι θα έπρεπε να γίνει, αν υπήρχε στρατός και σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Μιχαλολιάκος, που διέγραψε για το πραξικόπημα τον Μπαρμπαρουση, δύο μέρες πριν στο βήμα της βουλής δήλωνε το πόσο περήφανος είναι που ήταν πρόεδρος της νεολαίας του Παπαδόπουλου.

Είδαμε, επίσης ξεκάθαρα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του Κοινοβουλίου να χειροκροτούν χαμογελώντας τον Μπαρμπαρούση.

Τώρα μένει να βγουν και αυτοί να πουν ότι παρερμηνεύτηκε το χειροκρότημα τους, μετά το τέλος της ομιλίας και ότι κυνηγούσαν κουνούπια.

Παραμένει και σήμερα το αιώνιο ερώτημα.

Είσαι ναζί γιατί είσαι κότα, ή είσαι κότα γιατί είσαι ναζί;

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΠΟΛΙΤΙΚΗ #ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ