δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Το φασιστόμετρο της Χρυσής Αυγής!


Όσο πορωμένος νεοναζί και αν είσαι, ακόμα και αν έχεις πάνω από το κρεβάτι σου το πορτρέτο του Χίτλερ, όσο κι αν εύχεσαι να «ψοφήσουν» όλοι οι πρόσφυγες, ακόμα κι αν τους κλοτσάς ή τους τραμπουκίζεις στο δρόμο, για να μπεις στη Χρυσή Αυγή δεν αρκεί απλά αυτό.

Πρέπει να το αποδείξεις κιόλας.

Πρέπει να αποδείξεις και σε θεωρητικό επίπεδο αν είσαι αρκετά νεοναζιστικό τομάρι, απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγια πίστης στο φασισμό.

Στη δικογραφία στη Δίκη των φασιστών της Χρυσής Αυγής, περιέχεται το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο με αυτό τον τρόπο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ερωτηματολόγιο της «1ης Θεωρητικής Άσκησης Πυρήνων Υποδοχής», οι υποψήφιοι ναζιστές εγκληματίες καλούνται να αποδείξουν την πίστη τους στον εθνικισμό και στις αρχές της Χρυσής Αυγής, απαντώντας σε ορισμένες ερωτήσεις γραπτώς.

Αυτό φυσικά μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο για το νοητικό επίπεδο των νεοναζί.

Όμως αν καταφέρουν και περάσουν, θα ανταμειφθούν, έχοντας γίνει μέλη στην μεγαλύτερη εθνικοσοσιαλιστική οικογένεια της χώρας!

Σύμφωνα με τη δικογραφία στη Δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, οι ερωτήσεις και οι πιθανές απαντήσεις που δίνονται ως εναλλακτικές, είναι ενδεικτικές της ρατσιστικής, ναζιστικής και εγκληματικής φύσης της Χρυσής Αυγής.

Στις ερωτήσεις διαφαίνεται ξεκάθαρα το μίσος της Χρυσής Αυγής για τους Εβραίους, τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους Αλβανούς, τους Τούρκους.

Επιπλέον, αποκαλύπτεται και η πίστη στα δικτατορικά καθεστώτα, αλλά και η «πολιτική δράση» (βλ. Τάγματα Εφόδου), μέσα από τις ερωτήσεις και τις πιθανές απαντήσεις που δίνονται.

Ενδεικτικά τα υποψήφια μέλη της Χρυσής Αυγής καλούνται να απαντήσουν:

  • Ποιο είναι μεγαλύτερο ηθικό παράπτωμα; Οι τρεις πιθανές απαντήσεις είναι: Διακίνηση ναρκωτικών, παιδεραστία και φυλετική μίξη, με τη διευκρίνηση «γάμος λευκής – μαύρου» (!)

  • Ποια από τις δυο στρατιωτικές περιόδους διακυβερνήσεως (Μεταξά ή Παπαδόπουλου) προσέφερε περισσότερο στην Ελλάδα και γιατί;

  • Γνωστοί από τη γειτονιά, σου λένε πως έχουν πρόβλημα με λαθρομετανάστες και σου ζητούν να τους στηρίξεις μαζί με παιδιά από τα γραφεία. Τι κάνεις;

  • Ερώτημα για τη φυλετική σύνθεση των Αλβανών (!) κα.

Μια ματιά στο ερωτηματολόγιο – ναζιστόμετρο του πόσο φασίστας είναι ένα υποψήφιο μέλος στους πυρήνες υποδοχής της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, αρκεί.

Καλή επιτυχία φασίστα!

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΦΑΣΙΣΤΙΚΑΚΟΜΜΑΤΑ #ΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΔΙΚΗΧΑ