δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Τα πολεμοφόδια του Ρουβίκωνα που τελικά ήταν είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες!

Άλλο ένα «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ για τη δράση του Ρουβίκωνα, προβλήθηκε για να ξεσκεπάσει την εγκληματική δράση του, αυτή τη φορά από το Στάρ, το κανάλι του Λιάγκα, της Πετρούλας, του Γκούμα, της Λαμπίρη και των μεγαλύτερων αστέρων της δημοσιογραφίας που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Το ρεπορτάζ σε βάζει στο πραγματικό δίλλημα αν οι άνθρωποι είναι τόσο φερέφωνα της εξουσίας, ώστε να πλάθουν τέτοιου είδους μυθιστορήματα ή είναι απλώς σοκαριστικά ηλίθιοι.

Ο συνδυασμός των δύο, είναι σαφώς η απάντηση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μάχιμη δημοσιογράφος του σταθμού κατάφερε να φτάσει στο «άντρο» του Ρουβίκωνα, όπως ανέφερε η Μάρα Ζαχαρέα.

Και εδώ ξεκινούν οι αποκαλύψεις για τον Ρουβίκωνα...

Στο θέατρο «Εμπρός», λοιπόν, οι αναρχικοί μαζεύτηκαν να συνεδριάσουν, με σκοπό να συσπειρωθούν, να κλιμακώσουν τη δράση τους και να επιτεθούν, με πρώτο στόχο το Συμβούλιο Επικρατείας.

Όμως, όπως μας πληροφόρησαν, πάνε πια τα απλά τρικάκια και οι μπογιές. Πλεόν οι επικίνδυνοι αναρχικοί χρειάζονται κράνη, στυλάρια και σφυριά!

Και εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!

Μπήκαν στα Εξάρχεια με φορτηγά οι Γάλλοι αναρχικοί και τους τα προμήθευσαν...

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο είχαμε και παρέμβαση Δημοτικού Συμβούλου, όπου με μαρτυρία του, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της δημοσιογράφου.

Παρατηρούν, είπε, φορτηγά με ξένες πινακίδες να ξεφορτώνουν «πράγματα».

Αυτό. Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ!

Και εκεί που θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η δημοσιογραφική επιτυχία, περνάμε και σε δεύτερη αποκάλυψη.

Η δαιμόνια ρεπόρτερ και η καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα του Σταρ, αποκάλυψε για πρώτη φορά και τον «αρχηγό» του Ρουβίκωνα...

Στο τέλος, παρουσιάζεται η «απειλή» του Ρουβίκωνα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου διαβάστηκε από άνδρα, εργαζόμενο του Σταρ, με μπρουτάλ απειλητικό ύφος!

Φυσικά, το ρεπορτάζ, όπως μας έχει συνηθίσει το Σταρ, ήταν εμπλουτισμένο με μουσική από ταινίες δράσης, ενώ ανάμεσα στις μεγάλες αποκαλύψεις της δημοσιογράφου, παρουσιάζονταν εικόνες από συγκρούσεις αναρχικών του εξωτερικού!

Τα μυστηριώδη φορτηγά, με τις ξένες πινακίδες τελικά μεταφέρουν πολεμοφόδια για τους εγκληματίες του Ρουβίκωνα;

Ναι, καλά υποψιαστήκατε. ΌΧΙ!

Τα φορτηγά αυτά μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στα πλαίσια του 3ου διεθνούς κονβόι αλληλεγγύης και έφτασαν πριν μερικές μέρες στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων και Μεταναστών Νοταρά.

Τα είδη αυτά μοιράζονται σε πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ρουβίκωνας δεν έχασε την ευκαιρία να σατιρίσει με ανάρτηση του το συγκεκριμένο ρεπορτάζ!

Όπως ήταν λογικό, οι αποκαλύψεις του Σταρ, προκάλεσαν και δικαίως κύμα γέλιου σε όλη τη χώρα και στα σόσιαλ μίντια.

Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος, που αντιλαμβάνεται στοιχειωδώς τι συμβαίνει πίσω από την συντονισμένη επίθεση των μίντια στον Ρουβίκωνα, δε γίνεται να «μασήσει» από τέτοιες μυθοπλασίες.

Όμως, δυστυχώς, δεν είναι όλοι έτσι.

Ο κάθε νοικοκυραίος που «κοιτάει τη δουλειά του», δε θέλει μπλεξίματα και έχει αφήσει τον εαυτό του έρμαιο των ΜΜΕ, με το να ενημερώνεται αποκλειστικά από τις ειδήσεις των 8 τα τελευταία 20 χρόνια, πιθανότατα θα θεωρήσει ότι κινδυνεύει η δημόσια ασφάλεια από τον Ρουβίκωνα.

Το εγχείρημα είναι ένα.

Να πειστεί ο κόσμος ότι ο πραγματικός εχθρός είναι ο Ρουβίκωνας και όχι η Βουλή, οι τράπεζες, οι μπάτσοι, οι φασίστες, τα ίδια τα ΜΜΕ.

Πρέπει να φοβηθείς με το ζόρι τον Ρουβίκωνα.

Ο Ρουβίκωνας δεν θα μείνει στα τρικάκια.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!!!!

Και αν δεν τον φοβάσαι αρκετά, θα φροντίσουμε εμείς γι' αυτό.

#ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ