δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Πλειστηριασμοί και ΠΑΜΕ: Κάτω τα χέρια από τον Ρουβίκωνα!


Μετά τη χθεσινή «επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο γραφείο της συμβολαιογράφου Θηρεσίας Δάλλα - Πολυζώη, επικράτησε σύγχυση για το αν τελικά το συγκεκριμένο γραφείο κάνει πλειστηριασμούς ή όχι.

Για όσους μάσησαν, λοιπόν, και έσπευσαν να εναντιωθούν στον Ρουβίκωνα, ευκαιρία να το ξανασκεφτούν...

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα, ακούγονταν φωνές από ανθρώπους του γραφείου που έσκιζαν τα ιμάτιά τους, επαναλαμβάνοντας συνεχώς: «Ρε παιδιά δεν κάνουμε πλειστηριασμούς...»

Ακολούθησε κείμενο του Ρουβίκωνα που τόνιζε ότι:

«Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών.

Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιοι για τις κινήσεις και τις δράσεις μας».

Έπειτα με δήλωση της Θηρεσίας Δάλλα - Πολυζώη, το «εμείς ρε παιδιά δεν κάνουμε καθόλου πλειστηριασμούς», έγινε: «δεν κάνουμε πλειστηριασμούς πρώτης λαϊκής κατοικίας»...

Στη δήλωσή της αναφέρει:

«Καταγγέλλω την προβοκατόρικη σε βάρος μου επίθεση, από κουκουλοφόρους, που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 18/5/2018 και ώρα 10.00 το πρωί στο γραφείο μου. Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών».

Όμως, όπως έχει δηλώσει η αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Λένα Κοντογεώργη:

«Δεν υπάρχει ορισμός της πρώτης κατοικίας και γι’ αυτό υπάρχει σύγχυση προς το είδος του ακινήτου, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί πρώτη κατοικία του οφειλέτη. Ο συμβολαιογράφος που διενεργεί τον πλειστηριασμό δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνεται στο Ε9 του οφειλέτη και γενικά αγνοεί την περιουσιακή του κατάσταση. Καλείται να εκτελέσει μια δικαστική απόφαση». Άρα, λοιπόν, η Θηρεσία Δάλλα - Πολυζώη δεν μπορεί να γνωρίζει αν συμμετέχει σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ή όχι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι συμβολαιογράφοι χωρίζονται σε αυτούς που κάνουν ή δεν κάνουν πλειστηριασμούς.

Γιατί, με απλά λόγια, μπορεί δύο ακίνητα να ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο στα χαρτιά, αλλά στο δεύτερο να κατοικούν παιδιά ή εγγόνια του ιδιοκτήτη, για τα οποία αυτή είναι η κύρια τους κατοικία και να μην φαίνεται πουθενά κάτι τέτοιο.

Το συγκεκριμένο γραφείο κάνει πλειστηριασμούς. Τελεία.

Και όχι απλά κάνει πλειστηριασμούς, αλλά ήταν και ανάμεσα στους πρώτους 23 συμβολαιογράφους στην Αθήνα που δήλωσαν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι χυδαίες κατηγορίες του ΚΚΕ για το Ρουβίκωνα

Ύστερα από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφείο, που όπως είπαμε αποδεδειγμένα κάνει πλειστηριασμούς, δημοσιεύτηκε άρθρο στο Ριζοσπάστη με τίτλο: «Επίθεση σε συμβολαιογραφείο που γεννά πολλά ερωτήματα».

Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται συχνά ότι η συμβολαιογράφος δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε πλειστηριασμό πρώτης εργατικής - λαϊκής κατοικίας, ενώ δεν διαψεύδει πουθενά ότι δεν έχει προχωρήσει σε πλειστηριασμούς γενικά.

Μάλιστα, κατηγορεί το Ρουβίκωνα για προβοκάτσια.

Υποψήφια με το ΠΑΜΕ η συμβολαιογράφος με τους πλειστηριασμούς που «επισκέφθηκε» ο Ρουβίκωνας

Στη συνέχεια, η Λιάνα Κανέλλη συμμετείχε σε ραδιοφωνική εκπομπή εν εξάλλω καταστάσει, όπου μίλησε για «Ρουβικωνιές» και κατήγγειλε το Ρουβίκωνα ότι στόχος τους ήταν η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος επειδή κατεβαίνει στις εκλογές του συλλόγου της με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ που στηρίζει το ΚΚΕ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λιάνα Κανέλλη τοποθετείται με χυδαίο τρόπο εναντίον του Ρουβίκωνα. Στο παρελθόν τους έχει χαρακτηρίσει «κωλόπαιδα», ενώ τους παραλλήλισε με δολοφόνους.

#ΠΑΜΕ #ΚΑΝΕΛΛΗ #ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ #ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ #ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ