δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεμπροστιάστηκε για τη συκοφαντία κατά της Δέσποινας Κουτσούμπα


Το περιστατικό που θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο συνέβη πριν ενάμισι χρόνο. Αξίζει όμως τον κόπο να το θυμηθούμε, για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ποιος στον μικρόκοσμο της Αριστεράς - ή της κατ' επίφασην Αριστεράς. Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβρη του 2016, όταν ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης, έγραψε ένα κείμενο στο Facebook, στο οποίο κατηγόρησε τη Δέσποινα Κουτσούμπα (Περιφερειακή Σύμβουλο με την Ανταρσύα) για εξαγορά συνεργατών της Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναφέρει ότι η Δέσποινα Κουτσούμπα προσπάθησε να εξαγοράσει τον συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και καλλιτέχνη Αντώνη Σιγάλα, με μαθήματα ορθοφωνίας (!)

Εν συνεχεία, η Δέσποινα Κουτσούμπα, απάντησε με σχόλιό της, κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ρωτώντας ευθέως τον Αντώνη Σιγάλα αν προσπάθησε ποτέ η ίδια να τον εξαγοράσει και ποια είναι αυτά τα χρήματα που την κατηγορούν ότι προσπάθησε να του δώσει.

Στην ερώτηση της Κουτσούμπα ο Σιγάλας δεν απάντησε ποτέ.

Αντιθέτως, η ίδια η Κουτσούμπα παρέθεσε τα «επίμαχα» μηνύματα με τον κ. Σιγάλα, από τα οποία υποτίθεται ότι προκύπτει η ανύπαρκτη υπόθεση απόπειρας εξαγοράς και μέσα από τα οποία είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Λίγες μέρες μετά και ενώ τα στοιχεία της Κουτσούμπα δεν μπόρεσαν να αμφισβητηθούν, με ανάρτησή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε για το ζήτημα, στηρίζοντας τα λεγόμενα του Διαμαντή Καραναστάση, ενώ θίχτηκε ξανά το θέμα της εξαγοράς προσώπων της Πλεύσης Ελευθερίας.

Φυσικά, μία ακόμη φορά χωρίς στοιχεία.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα επανήλθε εκ νέου για να απαντήσει στις «συνεχιζόμενες αθλιότητες της Ζ. Κωνσταντοπούλου»:

Δύο εβδομάδες μετά, τον Ιανουάριο του 2017, ήρθε ξανά το θέμα στην επικαιρότητα και σε διαδικτυακή εκπομπή, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έκανε παρέμβαση ο Φώτης Λυμπερόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

«Εκτός από τον κ. Σιγάλα, στον οποίον έγινε απόπειρα εξαγοράς με μαθήματα ορθοφωνίας (!) και τελικά ο ίδιος δεν εξαγοράστηκε, έχεις αναφέρει επανειλημμένως τις περιπτώσεις άλλων τριών συνεργατών σου, οι οποίοι τελικά εξαγοράστηκαν. Θα ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω ποιοι είναι αυτοί οι τρεις. Γιατί, σε αντίθεση με τον κ. Σιγάλα, δεν έχουμε ακούσει τα ονόματά τους; Με ποιο τρόπο εξαγοράστηκαν και από ποιους; Ξεκάθαρα πράγματα. Στοιχεία βρε αδερφέ... Διαφορετικά αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαρακτηριστείς ως συκοφάντισσα».

Απαντώντας στην ερώτηση, ή μάλλον ...μη απαντώντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να πει τα ονόματα που της ζητήθηκαν. Επιπλέον δήλωσε ότι δε θα πέσει στο επίπεδο να μιλήσει ονομαστικά, ενώ ξέχασε προφανώς ότι το είχε ήδη πράξει στην κατασκευασμένη κατηγορία για απόπειρα εξαγοράς του Αντώνη Σιγάλα από τη Δέσποινα Κουτσούμπα.

Σαν να μην έφτανε η γελοιότητα μέχρι αυτό το σημείο, η Κωνσταντοπούλου προχώρησε και σε προσωπική επίθεση στον Φώτη Λυμπερόπουλο, κατηγορώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι «βαλτός» και ότι πίσω απο τις ερωτήσεις του ειναι κάποιοι (πάλι γενικά και αόριστα) που ανησυχούν.

Η αποστομωτική απάντηση του Φώτη Λυμπερόπουλου, στο βίντεο που ακολουθεί.

#ΠΛΕΥΣΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ #ΖΩΗΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ